美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

一睇就知係打手所為...好煩...都無人理佢地...又係咁出D新POST...版主,幫幫忙清緊D...得唔得??

珍珠宮

回覆 godiva_coco 的帖子

點睇係打手 ????

Lee119  me too, 唔識分.  發表於 12-4-10 23:08

子爵府

陪月勳章

呢個版出現了好多打手...CXXMAKE/ MXXGGI

我都覺,又唔係覺得煩,但睇得多都覺悶,去到個個forum都見到

今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

大宅

我都有用佢地d products,但太多post又係幾煩.

大宅

Me too....好煩丫,

大宅

MXXGGI 我係到睇SIS用得幾好~~上個月仲買咗佢地二支D皇牌~~入埋會囉~~我唔係打手~~真係幾好用~~一C又想買埋佢其他野~~所以我都會留意既~~我會入去其他網站睇~~呢到講得係好少架喇~~

因佢地個個月都有野平~~我想所以果個月都有人討論吓啫~~

其實呢板美容討論區~~已經比其他網站小人講野架喇~~

又可以咁講喇~~其實來來去去~~講來講去都係果幾個大路牌子~~所以睇得多咪悶囉
[

男爵府

肥bb媽媽 發表於 12-4-10 22:59

MXXGGI 我係到睇SIS用得幾好~~上個月仲買咗佢地二支D皇牌~~入埋會囉~~我唔係打 ...
我都係MXXGGI用家, 不過都係用左唔係好耐, 但覺得都幾好用.

男爵府

陪月勳章

肥bb媽媽 發表於 12-4-10 22:59

MXXGGI 我係到睇SIS用得幾好~~上個月仲買咗佢地二支D皇牌~~入埋會囉~~我唔係打 ...

同感, 我都係MXXGGI用家, 我用左差唔多一年, 我有時見到FB出左優惠, 但呢度無人講, 我會出POST 比D JM知.

其實大路牌子都多人用, 先多人講, 如果係講打手, 我相信都唔止呢2個牌子, 仲有好多牌子. 所以自己去判斷, 先信定唔信.

複式洋房

wongjoetabo 發表於 12-4-10 18:28

點睇係打手 ????

呢兩個星期不斷出這兩個牌子的POST...同埋不斷講佢地品牌的優惠...圖文並茂....其實不難睇出...
又唔似試後感...只係不斷出同一牌子的POST...所以好大機會係打手所為...

wongjoetabo  OH no  發表於 12-4-11 14:30

複式洋房

回覆 ladypanpan 的帖子

咁我都相信唔會個個都係打手...佢地每出一個POST都要俾$$$...
同埋MXXGGI都唔係一個新的品牌...仲有容天后代言...我都相信佢有一班用家...
只係佢地出POST出得咁密...同一個PAGE有幾個關於佢地的POST
所以先覺得有可疑...

可能都有人話我係某品牌的COMPETITOR的打手來....

大宅

等我留意下先

別墅

呢個版出現了好多打手...CXXMAKE/ MXXGGI

乜原來佢地係打手

男爵府

我都用左mioggi好一段時間喇
其實見到佢既post都唔出奇
佢個個月都有唔同既promot

男爵府

或者你地太過敏感

首頁