美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題~~
好耐之前食過幾work,想再買黎食,你地仲有冇人食緊呀!??thx

大宅

有冇人可以買得平呀!?我淨係想要1盒架咋

大宅

回覆:仲有冇人食緊纖美因子呀!??

想知可以係邊到買到~~我都想試下

大宅

我之前GROUP埋10盒先有得平,但我而家只係想要1盒,所以先問下呢度有冇人可以讓出一盒比我囉

大宅

而家邊度仲有得賣呀?

大宅

我都想買ar,邊度有得賣ar?呢排肥到隻豬咁!

洋房

我以前也試過,想食番,可以group 埋我嗎?

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:如題~~好耐之前食過幾work,想再買黎食,你地

原帖由 littlechan 於 12-04-17 發表
如題~~
好耐之前食過幾work,想再買黎食,你地仲有冇人食緊呀!??thx
我想問下你食左幾耐?

我早六年前食左半年係有瘦,但係發現手腳多左好多毛呀!你有無咁既情況出現?

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

洋房

沒有呀 ,我也是六年前吃的 ,現在想知仲有無尼隻呀 ?
你知道搬了去邊嗎 ? 謝謝!

洋房

請問有無人有多1,2 盒纖美因子出讓 , 我真的想要 . 謝謝 !!!!!

大宅

間shop好似close左了, 我打果個tel都已經冇人聽, 之前打過有個男人聽佢話佢呢隻product暫停出產, 果陣時佢介紹我食一隻粉沖水飲可以減肥, 之後再打去已經冇人聽了!!呢隻藥我自己覺得好work, 真係不知不經咁瘦左, 而家想搵返真係唔知有咩辦法了

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實減肥有好多種, 我一個月唔飲同食甜野,飯都唔食,日日跑步一個可以減15磅 大家可以試下

侯爵府

【 本 報 訊 】 有 市 民 服 食 Dr. Health Series 減 肥 產 品 「 纖 美 因 子 」 ( 圖 ) 後 出 現 心 悸 不 適 , 衞 生
署 化 驗 證 實 含 有 西 布 曲 明 成 份 , 但 產 品 說 明 並 未 有 標 示 及 申 請 註 冊 , 呼 籲 市 民 停 服 。
西 布 曲 明 具 抑 壓 食 慾 效 果 , 副 作 用 包 括 血 壓 上 升 、 心 跳 加 劇 、 精 神 異 常 和 痙 攣 , 心 臟 病 患 者
忌 服 ; 必 須 由 醫 生 處 方 。 有 市 民 向 該 署 報 稱 服 食 纖 美 因 子 後 不 適 , 該 署 早 前 到 始 創 中 心 302 室 零 售 店 購 得 產 品 , 昨 日 化 驗 結 果 證 實 含 西 布 曲 明 , 故 即 時 再 到 該 店 搜 查 , 撿 獲 約 400 盒 產 品 。 纖 美 因 子 總 代 理 致 富 國 際 有 限 公 司 , 分 別 在 旺 角 及 銅 鑼 灣 設 有 專 門 店 , 出 售 Dr. Health 系 列 產 品 。

首頁

尾頁

跳至