嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好驚呀!!!merries尿片箱裡面有蜘蛛仔!!!!

啱啱開箱諗住攞包出o黎用, 一攞起見到有隻蜘蛛仔係包尿片外面爬緊

大宅

Re: 好驚呀!!!merries尿片箱裡面有蜘蛛仔!!!!

Winnie 寫道:

啱啱開箱諗住攞包出o黎用, 一攞起見到有隻蜘蛛仔係包尿片外面爬緊

o係外面爬咋吓, 我仲以為打開包尿片走出嚟添, 嚇死呀...我仲訂左兩箱o架.

子爵府

Re: 好驚呀!!!merries尿片箱裡面有蜘蛛仔!!!!

頭先打去吉之島, 佢地話送過第二箱o黎同我換, 話晒係bb用o既野, 衛生d穩陣d

男爵府

I bought 3 boxes!!!!

Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

昆蟲識行識走, 可能只係運送途中走左入去je, 應該唔關 merries 事丫.

Jusco 處理手法認真, 真抵讚.

男爵府

我都差啲比你嚇親, 因為我買咗7包呀

複式洋房

o下!! 有蜘蛛咁恐怖, 咁d尿片會唔會係因為擺係倉太久呢??

別墅

=v=

男爵府

Winnie,

你用果 d 係咩碼黎架?
O 仔於 2005 年 6 月 12 日出生, 出生時體重 2.905kg, 身長 46cm 大小姐於 2001 年 11 月 8 日出生, 出生時體重 3.220kg, 身長 49cm 歡迎到 O仔的家 一遊 歡迎參觀我的論壇!

首頁

尾頁

跳至