論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

sunnygirl 發表於 12-5-18 13:46
同我屋企個公主八成似,又係唔可以開聲叫佢做嘢,佢會應都唔應我,我再問佢聽唔聽到佢就會嬲爆爆咁"嗯"一 ...

你eq都好好呀, 但有時真係忍得好辛苦 ><

男爵府

醒目開學勳章

今朝叫個工人自己好好地諗下想唔想留響度, 而家佢就好努力做野, 我就好似平時咁, 但無咩野都少講野
之前請左個超級極品, 唔識中英文, 唔識+唔鐘意小朋友, 做野好好好dirty, 手腳唔乾淨+強烈體味等等, 但就唔會黑面, 不過留黎都幫唔到手........

而家呢過個新黎時我真係覺得自己好幸運ga, 識照顧bb又乾淨, 所以同c6都對佢好好, 好珍惜佢, 點知未到半年就咁......有媽咪話可能佢知我脾氣, 愈踩愈過, 但而家請工人真係唔係普通既難, 好怕請新一個又係極品咁, 所以而家我等佢自己決定去定留, 如果留響度希望佢會改下啦

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:yuffieyip 的帖子

我eq唔高架,我同左agent講,agent話會同佢傾,如果佢都繼續係咁嘅態度,我忍無可忍就唯有佢!

大宅

回覆 yuffieyip 的帖子

妳個工人是本地完約 or 新來,好串,

同先生告狀,

姓名?????????

男爵府

醒目開學勳章

onying888888 發表於 12-5-18 14:59
回覆 yuffieyip 的帖子

妳個工人是本地完約 or 新來,好串,
佢本地完約ga, 初黎時都幾好, 係間中會講下佢前顧主d唔好野, 但其實我唔係咁想聽, 我都怕佢將來又同人講返我d野...佢前顧 主係青衣果邊, 做左2年, 都係照顧2個小朋友

大宅

我會揾過個, 費事激到生CANCER

大宅

我的育兒心得勳章

對待工人就好似對小朋友咁,做得好會讚,做錯就會鬧,我同c6一個做嚴一個做鬆果個,
工人會識睇主人,妳好人佢地就虾妳!

首頁

尾頁

跳至