夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

有無試過發好大既脾氣事後唔安樂??

大宅

好媽媽勳章

Re: 有無試過發好大既脾氣事後唔安樂??

嘩...
唔洗咁激潑水落佢度...呀... :evil:

講真我未試過!!!我通常發脾4唔會出聲!!
慢慢就會冇事!!不過佢知我唔出聲就知...
"賴"野..自動自覺哄返我... 即時"林"返哂!

不過你咁做...佢好慘!!!
無論世界點變都好~媽媽永遠都愛熹熹同楓楓
熹熹豬2006年4月10日出世.楓楓豬2008年2月4日.
健康才是財富~希望2隻豬身體健康^-^

禁止訪問

雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

我發脾氣從來吾覺自己錯,向任何人都系,我本身系個好就得人嘅人,我系屋企時只系間中大聲鬧人,但無人會摶我,因我系至講道理架!但自從搬著來哩度之後,我就無日安寧,因我嫁著個賤人,吾返工去玩,仲要連電話都熄埋,我發脾氣,佢從來吾會探返我,只系等我啖氣自己消,我lock門,我99又去開,我連佢都鬧,挨鬧時叫我自己教個C6,但轉頭我鬧隻c6時,佢又幫住個仔,你哋話我發脾氣系咪應該架! 搞到我三日兩日就發脾氣,人都顛啊!

男爵府

:-( 我經常都係,有時好扯火忍唔到事後又要喊.

伯爵府

有呀,前男友發生得最多,試過有一次我嬲佢夜返,我嬲到
大b駿逸細b駿晞

大宅

我要發脾氣時可以好大, 但好哀的是自己知道勁得"制", 所以好快便原諒人,約 15mins內便無事 (當然自己關在room內la), 佢吾會第一時間tum番我, 只會等我消

大宅

hi 野蠻仔,

你的金句好有意思喎!

vic6

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

既然你好唔安樂,有無鍚番老公同老公Sorry呀?

其實你個次真係好少事,況且你都未問清楚就...

似乎你老公對你唔錯,你真係要好好珍惜。

首頁

尾頁

跳至