美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我想做LASER, 打電話去張醫生,長期都話個留言信箱滿左。我由舊年11月到現在六月,每當我醒起就打電話 ,大約幾日打一至兩次,到現在都未打通........

唔同我要直上佢北角個醫務所 make appointment?

大宅

好似下午2時後才有人聽電話

男爵府

我已經係下午一時至七時內打電話架喇.......

男爵府

就算約到,都可能要等兩個月後先有位做

我跑到喘晒氣喇!!

要追趕著甚麼?要在繁華走一轉?不經意的往往來來,盡頭會在那裡接應?

你們關注的左左右右,只是兩團會擺盪的虛浮影像罷了!

禁止訪問

子爵府

陪月勳章

引用:咁出名?

原帖由 3隻小孩媽 於 12-06-11 發表
咁出名?
出名平,好似$600/次

今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

男爵府

回覆 welcome 的帖子

可以SEND 個FAX 過去醫療所呀, 我都係咁, 打足成個下午都打唔到, 我就寫低自己個CONTACT TEL , NAME 同埋想做咩TREATMENT, 之後真係有姑娘打返電話回覆!

伯爵府

做激光第一次前要簽同意書,上面話明是張醫生做,但入咗房,才知道是普通姑娘做,重唔知係吾係註卌護士,定喺普通做美容嘅女仔.

咁做物要事前簽啲咁嘅同意書.

子爵府

陪月勳章

引用: 做激光第一次前要簽同意書,上面話明是張醫

原帖由 baking123 於 12-11-23 發表
做激光第一次前要簽同意書,上面話明是張醫生做,但入咗房,才知道是普通姑娘做,重唔知係吾係註卌護士,定喺普 ...
係呀,聽講搬大咗之後,醫生淨係打針,機全部女仔做,護士同女仔人工爭咁遠,佢又收咁平,唔係登記/註冊護士都唔奇,再講護士根本唔駛識皮膚結構同激光操作...

今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!

大宅

引用:Quote:原帖由+baking123+於+12-11-23+發表

原帖由 MaMa2008 於 12-11-23 發表
係呀,聽講搬大咗之後,醫生淨係打針,機全部女仔做,護士同女仔人工爭咁遠,佢又收咁平,唔係登 ...
哎呀,我仲諗住搵佢早,宜加聽你咁講真係要諗諗先。之前有個jm佢係度分享佢係張醫生度做二次d 班淡咗,但佢又冇講係護士或醫生做。有冇jm 可以再分享下呢?

大宅

回覆:welcome 的帖子

我同你一樣打足半年都冇人接

複式洋房

回覆:welcome 的帖子

我之前都係呢度做underarm,第一次去時,就比張醫生睇一睇,跟住就由姑娘做,跟住做左2年,就未見過醫生喇:;pppp:,仲有我每次做完就即刻約埋下一次,咁就唔駛打電話去約時間啦

禁止訪問

回覆:sekingdom 的帖子

子爵府

陪月勳章

windmill 發表於 12-11-23 20:50
我之前都係呢度做underarm,第一次去時,就比張醫生睇一睇,跟住就由姑娘做,跟住做左2年,就未見過醫生喇:; ...

咁姑娘打每次幾多錢呀?

男爵府

引用:Quote:windmill+發表於+12-11-23+20:50+我

咁姑娘打每次幾多錢呀?
我諗都係一樣!我仲book咗十二月五號添

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+MaMa2008+於+12-11-23+發表咁

複式洋房

引用:Quote:windmill+發表於+12-11-23+20:50+我

咁姑娘打每次幾多錢呀?
我應該係3年前做喇,唔知而家有冇加價,我好似係$3000(唔肯定),2年內任做,大概平均個半月做一次

大宅

回覆 orange_yyk 的帖子

請問你係咪新症呀?
我未睇過,打去想book,姑娘叫我"明年請早"
即係叫我出年先好打來book,因為今年仲係睇梗舊症
如果新症要排到出年先可以落booking

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

回覆:張乃剛醫生

我幾年前搵過張醫生睇暗瘡,態度好馬虎,睇左兩次無再睇!

子爵府

陪月勳章

引用:回覆 orange_yyk 的帖子 請問你係咪新症呀

原帖由 Pakavi 於 12-11-24 發表
回覆 orange_yyk 的帖子

請問你係咪新症呀?
咁串?

首頁

尾頁

跳至