想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

Lmp8/4 ,19/5先驗到有,胎囊有大到,但入面無bb,睇左3個醫生,頭兩個醫生話停左生長,叫我放棄。第三個醫生幫我抽血驗hcg,要等星期二驗多次先有結果,等待既時間好漫長

男爵府

引用:Lmp8/4+,19/5先驗到有,胎囊有大到,但入

原帖由 stephanie112400 於 12-06-23 發表
Lmp8/4 ,19/5先驗到有,胎囊有大到,但入面無bb,睇左3個醫生,頭兩個醫生話停左生長,叫我放棄。第三個醫 ...
唔係想嚇你,不過我LMP 都係8/4!又係空心胎!上兩個星期已經排出胎囊同組織,而家清哂惡露,休息完又準備開工!希望你冇事

男爵府

回覆:stephanie112400 的帖子

我last m 係11/4,係16/5check到有!28/5,4/6,11/6都照過!但最終係空心胎,醫生話有機會係5weeks 幾時已經停止成長!我最後係13/6 做左手術啦!而家調理緊,準備7月再開工!雖然係好難接受,但盡快決定啦!遲左對自己身體唔好架!我果次醫生都有幫我驗血!但唔樂觀呀!所以即刻book 左第二日做手術啦!休息左4日就返工!冇咩時間比自己想太多!寧願早少少調理返個身體,迎接第二個bb!加油啦!

子爵府

回覆:LMP 10wk 但胎囊得6wk

E生話由見到胎囊計,三個禮拜後一定有心跳,唔好太傷心,唔係你的錯,只不過係細胞分裂唔成功...take care of urself

子爵府

回覆:LMP 10wk 但胎囊得6wk

E生話由見到胎囊計,三個禮拜後一定有心跳,唔好太傷心,唔係你的錯,只不過係細胞分裂唔成功...take care of urself

別墅

回覆:Heiko 的帖子

我記得你系之前話無害喜果個jm,其實我都已經打定輸數,但系我無出血,無肚痛,所以醫生叫我驗血

別墅

回覆:tiggermama13 的帖子

你醫生幫你book做手術定系自己book?系政府醫院定私家做?手術系點?介唔介意講下?我想有個心理準備先

男爵府

引用:我記得你系之前話無害喜果個jm,其實我都已

原帖由 stephanie112400 於 12-06-23 發表
我記得你系之前話無害喜果個jm,其實我都已經打定輸數,但系我無出血,無肚痛,所以醫生叫我驗血

...
唔一定架!胎囊有長大都會令媽媽作嘔架!我都有作嘔,冇出血冇肚痛!但有流啡囉!不要想太多啦!

別墅

回覆:nn1984 的帖子

因為我無出血無肚痛,到18號見醫生時,醫生同我講個胎有問題時,真系好難接受,點解偏偏會系我,但過左幾日上網睇到好多人都系咁時,我都已經接受現實,而加等星期二醫生正式宣佈

別墅

引用:我last+m+係11/4,係16/5check到有!28/

原帖由 tiggermama13 於 12-06-23 發表
我last m 係11/4,係16/5check到有!28/5,4/6,11/6都照過!但最終係空心胎,醫生話有機會係5weeks 幾 ...
介唔介意講下果時系醫生幫你book做手術定自己book?

男爵府

引用:Quote:原帖由+tiggermama13+於+12-06-23+發

介唔介意講下果時系醫生幫你book做手術定自己book?
我係c+到做!c+醫生幫我book 架!有些醫生就叫食藥/塞藥等佢自然排出啦!手術過程只需15分鐘!全身麻醉!

別墅

引用:Quote:原帖由+stephanie112400+於+12-06-23

原帖由 tiggermama13 於 12-06-23 發表
我係c+到做!c+醫生幫我book 架!有些醫生就叫食藥/塞藥等佢自然排出啦!手術過程只需15分鐘!全身麻醉!

...
咁你揀左做邊樣?收費幾多?

男爵府

引用:我記得你系之前話無害喜果個jm,其實我都已

...
係呀!一d 害喜都冇!不過最後自然排,冇咁傷!希望快d 再試!

男爵府

引用:Quote:原帖由+tiggermama13+於+12-06-23+發

咁你揀左做邊樣?收費幾多?
C+,因為唔想再等啦!出院埋單一萬多dd! 醫生suggest 我做,不過食藥/塞藥就辛苦d,但做手術就好似傷d! 你醫生suggest 你點做?

別墅

引用:Quote:原帖由+stephanie112400+於+12-06-23

原帖由 Heiko 於 12-06-23 發表
係呀!一d 害喜都冇!不過最後自然排,冇咁傷!希望快d 再試!
你系食藥排出黎?你好好養好身體,bb好快返黎!

別墅

C+,因為唔想再等啦!出院埋單一萬多dd! 醫生suggest 我做,不過食藥/塞藥就辛苦d,但做手術就好似傷d! 你醫 ...
我個醫生叫我等左驗血報告先,如果真系唔得,佢建意我食藥,佢話我胎囊size唔過3cm,食藥都排到,但我好想快d整好可以再努力

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

引用:因為我無出血無肚痛,到18號見醫生時,醫生

因為我無出血無肚痛,到18號見醫生時,醫生同我講個胎有問題時,真系好難接受,點解偏偏會系我,但過左幾日 ...
我LMP計7wk+。胎囊得5wk+。下星期二返醫院照。如果無大就手術

男爵府

引用:Quote:原帖由+Heiko+於+12-06-23+發表係呀

你系食藥排出黎?你好好養好身體,bb好快返黎!
唔係呀!係流啡,流血,跟住自己排出!

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

引用:我last+m+係11/4,係16/5check到有!28/

我last m 係11/4,係16/5check到有!28/5,4/6,11/6都照過!但最終係空心胎,醫生話有機會係5weeks 幾 ...
系咪驗血指數跌就吾樂觀?

別墅

原帖由 Heiko 於 12-06-23 發表
唔係呀!係流啡,流血,跟住自己排出!
咁都好,唔洗食藥做手術咁傷,但我一點反應都無,仲系谷胸,個肚扯扯下,如果可以自然排出就好

首頁
12345...6

尾頁

跳至