興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

呀女今日買左個新電話 ( galaxy wave y) 、買既時間人家都有同呀女講冇andiod、點知返到屋企先知原來先whatsapp 係要係play商店下載、而家佢好冇心機、請問有沒有人可以指教?
謝謝
2014年快開始了,我要努力向前,加油向上,發奮做人,只希望衆人身體健康,不受外界影响,繼續邁步

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:呀女今日買左個新電話 ( galaxy wave y) 、

原帖由 26771289 於 12-06-25 發表
呀女今日買左個新電話 ( galaxy wave y) 、買既時間人家都有同呀女講冇andiod、點知返到屋企先知原來先what ...
冇android? 咁部機行咩系統?

chingcging  行bada2.0  發表於 12-6-25 11:35

伯爵府

環保接龍勳章

冇計,唯有用samsung嘅chat on

大宅

多謝分享

2014年快開始了,我要努力向前,加油向上,發奮做人,只希望衆人身體健康,不受外界影响,繼續邁步

侯爵府

畀面勳章

26771289 發表於 12-6-25 03:01
呀女今日買左個新電話 ( galaxy wave y) 、買既時間人家都有同呀女講冇andiod、點知返到屋企先知原來先what ...

羅番部電話返去加少少錢換部 Samsung Galaxy 系列o既機啦,
雖然 chaton 係有 Android 及 iPhone 版,
但要其他人就晒你個女去裝 Chaton 都好麻煩,
可以裝到 whatsapp 比佢同其他人傾先解決到問題...

大宅

A346 非常之多謝你的提醒、相信我會照你意思做的

男爵府

如果你女友只玩whatsapp, bada os 係有whatsapp, 但如果仲會玩其他, 都係換android 機會好d

男爵府

http://www.webtopicture.com/free ... amsung-bada-os.html

首頁

尾頁

跳至