跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

想造"子母床", 元朗有冇好介紹 ???

Hi 各位靚媽咪,

有冇人知道邊間舗造得好呢, 有冇好介紹 ???

Many thanks !!!

子爵府

Re: 想造"子母床", 元朗有冇好介紹 ???

理想家居即恆香對面
搵阿joe(話采葉庭梁生梁太介紹呀)
我成間屋都搵佢整唔錯架
joe 打工架佢會計d價實d 架

侯爵府

cherylmama,

我最近係to kai wan揾咗人造"子母床", 未造起, 星期六會睇圖, 你有興趣我可以比你睇吓or傾吓

複式洋房

Addfish,
我想問

子爵府

emilytoto
你bb好得意呀!!
有無相部呀? 我想睇呀 :tongue:
我唔知係米用高壓板, 唔係好識, 不過d 傢俬好實淨架
全屋細單位做左大約4-5萬...sorry 大約唔係好記得清楚

大宅

我都係 o係恆香對面造左成屋傢私一廳兩房, 3萬幾, 都好抵.
我要睇番陋單先記得o個名

珍珠宮

Hi happy_mother, & Addfish,

你們好!!! 唔該哂你哋的回覆呀. 你哋兩個的介紹我都有興趣啊, 我會去呀joe度睇吓架啦. 謝謝 !!!

但係我想問多一個問題添, 造"子母床" 係唔係需要好大的地方架??? 因為, 我有一些地方用來造了衣櫃, 唔拆得.

Hi happy_mother,

係咪有得睇吓呀, 我有興趣喎. 有冇相呢???

BTW, 估唔到係呢度又碰見你喎. 之前知道我哋係住同一屋苑, 但真係冇想到係樓上樓下咁近呢. 你個囡囡好叻叻呀, 行得好穩陣. 我個囡就差啲, 學野比人慢.

複式洋房

Thanks, 各媽咪

侯爵府

cherylmama,
其實因為我個女細細粒, 所以佢既活動力比其他小朋友強, cheryl 高好多, 佢好快識行, 唔使擔心.
我張床仲未整好, 星期六先睇圖, 你有興趣可以比張圖你睇住先. BTW, 8吓你想整邊間房
CherylMaMa 寫道:

係咪有得睇吓呀, 我有興趣喎. 有冇相呢???

BTW, 估唔到係呢度又碰見你喎. 之前知道我哋係住同一屋苑, 但真係冇想到係樓上樓下咁近呢. 你個囡囡好叻叻呀, 行得好穩陣. 我個囡就差啲, 學野比人慢.

珍珠宮

好啊, 如果你有圖後, 唔該俾我睇吓啦. 謝謝 !!!

我想整主人房隔離嗰間房. 想將bb放在跟bun bun一間房. 以前間房係雜物房. bun bun 來了之後就係佢的房. 佢係打地舗的. 而家想改建為bb同bun bun 的房.

子爵府

CherylMaMa,
有間房就係做左子母床, 全間房每寸都用盡晒
都有做櫃 成間房成萬蚊
joe設計得唔錯....
你不妨去睇下啦

侯爵府

cherylmama,
check pm pls

大宅

我也想看看圖,可否也send給我,

珍珠宮

Hello happy_mother,

Hi Hi

係呢, 睇咗圖未呀???

哎, 我呢兩個星期日都冇出街呀. 之前嗰個因為Cheryl打針冇得出. 而今日天氣又唔係幾好, 所以都冇出到街啊. 係屋企"au" :-( :-( :-(

你呢, 有冇同兩個bb落公園玩呀???

首頁

尾頁

跳至