懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題thks

複式洋房

政府既檢查會安排埋架~
我今個星期六去飲糖水了.......已經29週!!
由度頸皮,照結構,飲糖水到產前超聲波都係由東區醫院安排!!
放心晒

大宅

回覆:咩情況至要飲糖水?係咪政府檢查一定會安排?

我係私家check up,冇飲過糖水,醫生話我唔係高危,唔駛飲。我上星期生咗lu。

子爵府

回覆 VY_VY 的帖子

政府都唔係一定有,我有幾個朋友整個孕期都無飲過,睇下醫院 / 健康院 / 醫生有冇安排!

大宅

引用:政府既檢查會安排埋架~我今個星期六去飲糖

原帖由 幸福李太 於 12-07-26 發表
政府既檢查會安排埋架~
我今個星期六去飲糖水了.......已經29週!!
由度頸皮,照結構,飲糖水到產前超聲波都係 ...
一條龍服務

大宅

明白了多謝各位

別墅

我係廣華 & C+

廣華 13week 度頸皮
(果日問埋有無照結構, 因為我成21week先第一次政府產檢, 護士話我非高危, 無照結構)

C+ 19week 照結構 $1500

廣華 21week 第一次政府產檢 (下次覆診已經29week,無提過飲糖水, 但俾埋38week個check B鏈期我)

其實都唔知有無飲糖水呢part???

大宅

我政府同私家都無飲糖水,私家醫生話我唔係高齡產婦,每次產檢驗尿正常,所以政府唔會叫我飲糖水。因為我有d擔心,所以係私家再驗多次血糖,都無超,所以私家都無飮糖水

首頁

尾頁

跳至