想生BB

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

Re: 想生BB, 有個中醫幾好

can I have the name and address of the chinese doctor. thanks.

複式洋房

cherry06,

咁多bk sisters 想知, 不如post 佢名同contact出嚟啦

複式洋房

cherry06

I want to know as well. Thank you.
[email protected]

複式洋房

I want to know that. Pls PM to me. Thanks!

;-)

子爵府

Cherry,

Thanks for your information.

Pls send to me

複式洋房

Cherry,

你是不是睇緊羅醫師呀,你的病例我都有聽過,我都睇緊羅醫師,剛剛都是完了清抗精子抗體的療程,再試左一個月,但未成功,我都有懷疑是老公都可能有問題,但是他總是唔肯去驗,我都好唔開心呀,係呢,你老公個時有冇驗埋精子,定淨係驗血呀,因為羅醫師介紹間化驗所係灣仔,我住係葵涌,素攞到d精去都死晒啦,如果係個度留,老公又話驚環境影響,整唔度喎,你話我迫佢淨係驗血先好唔好呢。

別墅

lokarmen
can u pm the detail of the eC to me..THX

大宅

hi lokarmen,

你可唔可以post呢個羅醫師資料出

複式洋房

羅建輝主任中醫師診所

1. (診所 1) - 北角北角道10號北角亞太廣場一樓 (make appointment)
電話 : 2806 1992
傳真 : 2807 2212
診症時間 : 星期二、四、日 (10am – 1pm & 2pm -8pm)

2. (診所 2 + 屋企) - 灣仔菲林明道1-3號德業大廈8/F A室 (make appointment)
電話 : 2518 3996
手提 : 98386908
診症時間 : 星期一、三、五、六 (from 12pm onwards)

診金大約 : 灣仔 : $600左右 (include藥) one week
北角 : 好似貴多百呢蚊

Both places have the service of making medicine / herb in bag.

> North Point takes credit card but more expensive than Wanchai (about HK$130 different each time); Wanchai takes cash only.
>
> FYI, the doctor is not talkative; but very nice, therefore, you need to talk more & ask more.

民房

Please pm the ec informations to me.

Thanks

複式洋房

lokarmen,

Thank you very much!!

大宅

我想問

子爵府

牛年勳章

PLS EMAIL THE INFORMATION TO ME:
[email protected]

THANKS A LOT!

別墅

lokarmen
thx, 請問係藥粉定係要自己煲呢???
難唔難book時間???會唔會要排好耐??

複式洋房

我同老公幾年前都睇咗羅醫師成年. 睇緊佢時並無bingo (但我現在已經有一個囝囝了). 當時兩個人夾埋每個月用幾千蚊. 後期要食好貴的湯料.....愈睇愈驚. 放棄定繼續....最後放棄無再睇了. 睇到同d姑娘熟哂. 佢地報料話其實成功例子唔係咁多. 不過我覺得佢見議的檢查. 出面好多中西醫唔識會做. 知道那些結果都係好事. 起碼唔駛漫無目的咁醫. 容易對症下藥. 不過成功與否都係看天.

複式洋房

janemarple28 寫道:
lokarmen
thx, 請問係藥粉定係要自己煲呢???
難唔難book時間???會唔會要排好耐??

佢地煲好用真空袋裝好一包包. 坐返熱就飲得.

複式洋房

lokarmen 寫道:
Cherry,

你是不是睇緊羅醫師呀,你的病例我都有聽過,我都睇緊羅醫師,剛剛都是完了清抗精子抗體的療程,再試左一個月,但未成功,我都有懷疑是老公都可能有問題,但是他總是唔肯去驗,我都好唔開心呀,係呢,你老公個時有冇驗埋精子,定淨係驗血呀,因為羅醫師介紹間化驗所係灣仔,我住係葵涌,素攞到d精去都死晒啦,如果係個度留,老公又話驚環境影響,整唔度喎,你話我迫佢淨係驗血先好唔好呢。

要搭的士. 我老公當時都係由葵涌搭的士去灣仔.

大宅

i'm waiting next week to test whether bingo or not...
for the meantime, i wonder,

when should i bring my husband to see the "ec" ? (if failed this time, i think i will ask my husband to see "ec" together ).

...
thanks

大宅

請pm給我.

男爵府

想問下各位sister有冇睇羅ec,係子宮肌瘤家,有冇成功例子.
tks

首頁
12345...9

尾頁

跳至