跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無將軍澳區媽媽有興趣組讀書會, 一個月一次早餐+分享?

valy

別墅

陪月勳章

Am interested pls pm me.

男爵府

please check pm.

大宅

好媽媽勳章

引用:有無將軍澳區媽媽有興趣組讀書會, 一個月一

原帖由 Valy 於 12-08-10 發表
有無將軍澳區媽媽有興趣組讀書會, 一個月一次早餐+分享?

valy
是否要全職媽媽才可參加?

男爵府

回覆 swis 的帖子

SWIS, 其實無所謂,大家就時間,不過WEEKEND通常FAMILY DAY, 所以初步想是閒日早上。

大宅

好媽媽勳章

sorry 呀, 咁遲先覆到你
我係全職返工, 雖好想一試, 因有大家互相支持會好d, 但我怕真的拖慢你們進度, 所以我暫時都係唔join住.
唔好意思呀

男爵府

Swis, 沒所謂, 其實無話"進度", 讀書係自然同開心, 不須要急趕。

我暫時聯絡不上Maiye,第一次會面仍未confirm。你甚麼時間方便?

剛看完<這就是天堂>, 現正在看Ethel & Ernest 和 The Gospel according to Dr Seuss. 還在想下一本要不要買《香港本土論述2011--本土的性與別 / 想像新界》 有點貴...

大宅

回覆 Valy 的帖子

我唔係媽媽,不過我住西貢又鍾意睇書,可以join ma?

男爵府

pls check pm.

複式洋房

Interested...can we list out what book we had and then we can share and borrow from each other?

男爵府

回覆 Yurietsui 的帖子

Yurietsui, sorry, 因為太忙, 未成過事。而且,我很少買書,沒空間放,主要在圖書館借。

複式洋房

回覆 Valy 的帖子

Doesn't matter la...just share my opinion, coz I may also bought some books n it is quite expensive too, if just read 1 time, it is a little bit wasted!

首頁

尾頁

跳至