自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

我很久沒用啦,但今日發覺個囡的外陰俾尿"葉"到有少少紅,
之前我買都​​係百佳買,但今日去到無得買,有無人可以話比我聽邊度有得賣呀???
thanks.......
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

萬寧好似有
唔得用Drapolene都唔錯
其實去葯房買zinc oxide已經可以

子爵府

好媽媽勳章

回覆 小倩 的帖子

thx

子爵府

好媽媽勳章

呢兩年呢支膏好像失踪了,

男爵府

我都行左好多藥房都話無, 仲話Destin唔再出tim.

已打開屈人寺熱線問, 佢話所有分店都無.

請告訴埋我那裏有.

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:請問邊度有美國尿疹靈(destin)賣呀

百佳有啩!以前百佳買過.我女有尿疹我用瑪爹拿潔皮膚水都好用好work

子爵府

好媽媽勳章

唉..........呢只藥膏好好用的

子爵府

好媽媽勳章

回覆 信媽 的帖子

我今日都問咗好多人,但無人知道邊度有,我已經託人幫我係美國揾.
好奇怪.突然就消失咗.

子爵府

kenacomb得唔得?只係小小紅?請藥房介紹,有嗎?

子爵府

好媽媽勳章

回覆 瑪利2006 的帖子

我今晚用凍滾水幫她抹咗,看下明天的情況。唔得就看醫生。

你講的呢枝藥膏係好強的類固醇.

男爵府

回覆:請問邊度有美國尿疹靈(desitin)賣呀?

好似話唔出啦。

子爵府

好媽媽勳章

回覆 dandan_0603 的帖子

嗯.看下美國是不是都無啦.我已經揾緊朋友系美國幫我留意.希望只係香港的代理出問題.

大宅

請問邊度有美國尿疹靈(desitin)賣呀?

可以用果隻玫瑰花蕾萬用膏薄塗 我女有時都會外陰“葉”到紅晒 佢仲話好痛架 塗完第二日就冇再紅同痛 呢隻膏塗邊到都得 又冇藥性

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lilybaby8282 發表於 12-8-14 10:04
回覆 dandan_0603 的帖子

嗯.看下美國是不是都無啦.我已經揾緊朋友系美國幫我留意.希望只係香港的代理出問 ...

美國仲有得賣呀~

子爵府

瑪利2006 發表於 12-8-14 23:35
kenacomb得唔得?只係小小紅?請藥房介紹,有嗎?-----------係嗎?我大仔15歲,佢以前bb時個pat pat爛晒.後來大個dd間中個jj紅.醫生都係開呢種藥,那你用開的果種較安全些?

子爵府

好媽媽勳章

我用開呢只好好用的,無類固醇的,
我係美國揾到啦.原來唔係唔出,美國仲有,咁就係代理出問題啦.

子爵府

引用:回覆+瑪利2006+的帖子 我用開呢只好好用的

原帖由 lilybaby8282 於 12-08-16 發表

我用開呢只好好用的,無類固醇的,
我上過美國站睇,好似唔會寄嚟啵

我愛我個囝,愛到變做鬼..

子爵府

好媽媽勳章

回覆 chelchel0126 的帖子

我叫朋友幫我買再寄給我.

子爵府

有其他的可以代替嗎?用作看門口也不錯,你的那種香港無得賣嗎?

男爵府

回覆:請問邊度有美國尿疹靈(desitin)賣呀?

換完片搽D凡士林,可以隔開尿尿架! 呀女都未試過出尿疹,薄薄一層就得架喇

首頁

尾頁

跳至