跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 學習資源分享

Is pop-up english very similar to the card reader of Disney's World of English? Which one is better?

別墅

別墅

Is pop-up english very similar to the card reader of Disney's World of English? Which one is better?

男爵府

Isaacmommy,
Pop-Up English 係類似 Disney's World of English,最新應該出咗套 singing card 同埋國語, 你可以睇下個 website 先: Pop Up English 1, Pop Up English 2
你亦都可以約佢o地做 demo, 資料 pm 咗俾你

Isaacmommy 寫道:

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

我見佢可以獨立買, 同埋價錢都幾平, 唔使好似 dwe 咁要成套萬萬聲.

不過都係諗下先...

別墅

嵐豬仔
我都有興趣你話Pop-Up English , 可否pm俾我!thanks

大宅

大宅

嵐豬仔

我有興趣Pop-Up English, 可否pm俾我, Thank You!

複式洋房

嵐豬仔, pls pm 套pop-up咭太約幾$,一齊買有無discount? 

大宅

Could you please email to:

[email protected]

Thanks.

別墅

please kindly send email to:

[email protected]

Thanks.

:)

男爵府

e..... 你o地對 pop up english 好有興趣喎, 拿.....事先聲明, 我同個 sales & 間公司冇關係o架, 我亦都冇買呢套, 如有需要或想睇 demo, 請 contact Ms. Wendy Yeung, mobile phone 9266 4016

資料價錢請上佢o地個 website 度睇: [size=large]Pop Up English

o係第二個 topic 見到佢o地 quote 個 bulk discount 如下:
Quantity Discount Rate
1 – 5 pcs Nil
6 - 10 pcs 5%
11 - 15 pcs 10%
16 - 20 pcs 15%
21 - 25 pcs 20%
26 or over 25%
*The discount rate valid until 30 June, 2006

想 group 埋其他 bk mami 訂就睇 [size=large]呢度 或者 arrange 11月媽咪 group 埋訂, 以我所知, 之前有個 bk group order over 40 set, discount rate 30%

侯爵府

w_y 寫道:
我見佢可以獨立買, 同埋價錢都幾平, 唔使好似 dwe 咁要成套萬萬聲.

不過都係諗下先...

w_y,
$3,500都可以考慮下,你諗成點?即係好唔好呢?

公爵府

ct2

仲未有時間諗...
呢樣唔使咁急住...反正英語教材周街都係, 睇定 d 先. 最重要係我要等一日有時間上大陸睇書先得, 我有印象以前見過上面都有類似的東西, 仲要更平添...最弊係 bb 太痴身, 無辦法俾到其他人湊佢...呢 1 日都唔知要等到幾時.

其實 card 機我覺得 for 返工的媽咪比較合適, 等佢日頭自己可以玩下....如果我呢個 case, 日夜對住佢就未必需要. 我建議你呢 d 要親自睇 demo, 因為我發現個個媽咪都有唔同的喜好, 話就係幾千銀 only, 但買左唔鍾意就真係阻 '訂' 兼眼冤.

侯爵府

w_y,
thanks !!!!!!!!!!!我都諗住遲d睇demo先!

大宅

I agree with ct2, 成幾千蚊, 一定要睇清楚先
[img align=left]D:\My Photos\My Baby 岑活苗\2006-05 六個月大\2006-05-06\100_0767-3.jpg[/img][img align=left]D:\My Photos\My Baby 岑活苗\2006-05 六個月大\2006-05-06\100_0768-2.jpg[/img]

複式洋房

我們在天上的父,願人都尊你的名為聖.願你的國降臨.願你的旨意行在地上,如同行在天上.我們日用的飲食,今日賜給我們.免我們的債,如同我們免了人的債.不叫我們遇見試探.救我們脫離兇惡.(太6:9-13)

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Yes. I have purchased the pop-up english with 30% off early this year. At that time we have more than 2x orders but i can't remember the exact number of orders.

It's interesting but my babe always want to "play" the cards when I play the machine. You can see the demo in the expo. Or you can call the sales for the demo.

嵐豬仔 寫道:
e..... 你o地對 pop up english 好有興趣喎, 拿.....事先聲明, 我同個 sales & 間公司冇關係o架, 我亦都冇買呢套, 如有需要或想睇 demo, 請 contact Ms. Wendy Yeung, mobile phone 9266 4016

資料價錢請上佢o地個 website 度睇: [size=large]Pop Up English

o係第二個 topic 見到佢o地 quote 個 bulk discount 如下:
Quantity Discount Rate
1 – 5 pcs Nil
6 - 10 pcs 5%
11 - 15 pcs 10%
16 - 20 pcs 15%
21 - 25 pcs 20%
26 or over 25%
*The discount rate valid until 30 June, 2006

想 group 埋其他 bk mami 訂就睇 [size=large]呢度 或者 arrange 11月媽咪 group 埋訂, 以我所知, 之前有個 bk group order over 40 set, discount rate 30%

大宅

想問下買左迪士尼美語世界既媽咪, 可唔可以話我知

play along, sing along, story book, fun with words & dwe 主課程同埋語言學習機係包左幾多隻dvd or vcd ; cd ; 書; 仲有d咩?

e.g: play along - 3 dvd + 3cd + ? 件玩具

同埋如果有齊以上既野係咪要成$38,000.00

首頁

尾頁

跳至