嬰兒用品

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

引用:我都買左呀!其實我覺得佢既set裝baby+wear

原帖由 NP128 於 12-09-06 發表
我都買左呀!
其實我覺得佢既set裝baby wear抵買d!
Set 裝我唔敢買太多,因為未知bb咩size,驚唔啱著。

NP128  我都係錦諗,我都係買左2套姐,只不過計過條數set係幾抵買。  發表於 12-9-6 10:18

大宅

我之前訂過一批,質地同D款都十分好,當時貨品有折之外,仲有-50%運費優惠.
所以果次一共買了50幾BB 衫,而運費就百幾元,所以好開心好抵.....
所以大家JOIN了會員後要留意,會有EMAIL通知.....

大宅

引用:我之前訂過一批,質地同D款都十分好,當時貨

原帖由 COCOLEUNG2 於 12-09-06 發表
我之前訂過一批,質地同D款都十分好,當時貨品有折之外,仲有-50%運費優惠.
所以果次一共買了50幾BB 衫,而運費 ...
我想問size 係未啱size?我想買NB for new born 又驚細件,3 M 係未好d ?

大宅

我都有買NB 的和尚內衣(1PAD 好像有4-5PCS)果種,真係好細 ,
但我朋友說點都要買D(NB)衫,但不用太多.如果你問我..我覺得買3M會好D,NB時咪反袖著,雖然大D但可以著耐D....!個人意見吧!

同埋剛剛睇完之前張單,原來之前買運費是免費....

大宅

引用:我都有買NB+的和尚內衣(1PAD+好像有4-5PCS)

我都有買NB 的和尚內衣(1PAD 好像有4-5PCS)果種,真係好細 ,
但我朋友說點都要買D(NB)衫,但不用太多.如果你 ...
你幾時買㗎?點解可以免運費?

大宅

May I know the website? Thanks!

大宅

dada1010 發表於 12-9-6 13:40
你幾時買㗎?點解可以免運費?

July 11 2012, 運費做優惠.我都係收到EMAIL先知道...所以你都要留意下佢地D
EMAIL.

男爵府

回覆 dada1010 的帖子

好的,謝謝你!

大宅

引用:Quote:dada1010+發表於+12-9-6+13:40+你幾

July 11 2012, 運費做優惠.我都係收到EMAIL先知道...所以你都要留意下佢地D
EMAIL.
...
Thanks ! 如果免運費真係要訂多d。

大宅

回覆:美國Carter\\\'s Labour Sale 收穫分享

成日想擁有一set Carters 床上套裝,好鬼靚,不過太貴落唔到手

禁止訪問

回覆:美國Carter\\\'s Labour Sale 收穫分享

複式洋房

各位請問個Sale完咗味?

大宅

引用:各位請問個Sale完咗味? +

原帖由 shinemybb 於 12-09-06 發表
各位請問個Sale完咗味?
我見到個網仲做緊baby sale 50%

別墅

回覆:美國Carter\'s Labour Sale 收穫分享

我本來都想買,但見運費貴,最後無買到,件恐龍衫係我最想買果件,樓主都買左喎

大宅

引用:我本來都想買,但見運費貴,最後無買到,件

原帖由 DoMaMa 於 12-09-06 發表
我本來都想買,但見運費貴,最後無買到,件恐龍衫係我最想買果件,樓主都買左喎

...
因為實在太cute , 唔買唔得。我在香港網都見個件恐龍衫,不過要$290

禁止訪問

大宅

回覆:mama_ming 的帖子

Yup, I bought fr Carters official site and they do ship to H.K and it just take abt a week.

男爵府

請問d碼會唔會偏細呀??6個月既係唔係要預買9個呀??

男爵府

好媽媽勳章

有無媽咪可幫手度12m and 18 m啲 size? 想知one piece一件過的總長度幾多cm, thx.

洋房

動物裝好可愛

首頁
12345...6

尾頁

跳至