自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

尋日同c6撘巴士~中途上車~我抱住4個月b~下層得番一個關愛位~同最後嗰排先有位~咁有個阿叔坐出面既關愛位,入面個吉位放左佢啲野,我問阿叔唔該可唔可以坐入去~我唔方便坐入面~佢呆左一呆先拎起佢啲野~話佢都唔方便(因為佢挷住左啲魚捍喺輪椅位,要睇住)~要我坐入去~我又怕就開車危險~唯有格硬zip入去坐~一坐低佢話我:做咩唔坐後面!我答佢呢個係關愛位,我有需要坐。之後佢就鬧我~佢話佢都有權坐~一輪咀話我好叫佢坐入一格!係我唔啱!c6聽到阿叔鬧我~佢好嬲~鬧番個阿叔! c6 EQ又低同阿叔勁大聲互嘈,差啲開片咁滯!
好辛苦先叫停到c6~靜左一陣個阿叔又再開聲講~話我用關愛座撻佢~又話佢讓左我~講到好似讓左個位俾我坐咁!c6又同佢再嘈多次!唉

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

佢啲魚桿咁巴閉, 應該同佢本人綁埋一齊

lutus    發表於 12-10-1 19:22
小強子    發表於 12-10-1 18:11
wong12    發表於 12-10-1 18:07

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

yy_yy 發表於 12-10-1 16:39
佢都唔方便(因為佢挷住左啲魚捍喺輪椅位,要睇住)~

下次係咁,你問佢魚桿唔係人,唔使睇住,仲有,果個係俾輪椅既位,唔係放貨。
不知所謂的乙陸!!!

侯爵府

引用:佢啲魚桿咁巴閉,+應該同佢本人綁埋一齊+

原帖由 小倩 於 12-10-01 發表

lmy

珍珠宮

水晶宮

有 d pk 就係咁賤
歪理當真理
仲要聲大夾惡

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁自私
樓主不要生氣

水晶宮

回覆:巴士關愛座!!激死我(好長)

似老賣老,話佢又唔係,唔話佢又

珍珠宮

禁止訪問

侯爵府

HiPP勳章(2) 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咪鬼理佢,唔好嬲

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我明白!除了關愛座事件!好難叫停C6,差D開片這情況,因我C6都是這樣的一個人,我會嬲同覺得好差家!

翡翠宮

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

男爵府

吾好咁上心,呢d人周圍都係...

侯爵府

好媽媽勳章

男爵府

要看住啲魚桿就企嘛,咁緊張,坐都唔會自在,唉!!!

男爵府

巴士關愛座!!激死我(好長)

佢唔拿住d魚桿一齊企? 我鍾意坐入面定出面又到佢黎管

水晶宮

引用:我明白!除了關愛座事件!好難叫停C6,差D

原帖由 八婆仔@ 於 12-10-01 發表
我明白!除了關愛座事件!好難叫停C6,差D開片這情況,因我C6都是這樣的一個人,我會嬲同覺得好差家!:igiv ...
同佢好好傾下

仔細老婆嫩,容易同人嘈烚气真係不智
呢個世界咁多痴線,比人質你兩無仇報!唔諗自己都要顧家人

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

大宅

引用:Quote:原帖由+八婆仔@+於+12-10-01+發表我

原帖由 蕃茄薯仔湯 於 12-10-01 發表
同佢好好傾下

仔細老婆嫩,容易同人嘈烚气真係不智
C6係燥底之人~原本我可以同阿叔理論落去,但c6一鬧阿叔~我反而唔敢再出聲~因為c6一嬲就好失控~如果忍唔住打佢~我地就輸晒!
最搞笑中途個阿叔竟然讓坐俾個阿伯坐~仲同我講為啖氣喎!佢一起身就企喺c6隔離~我勁驚佢地掂到對方打起上黎呀!

首頁

尾頁

跳至