夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

下午吃飯既時候,c6話今年唔同我慶祝生日,話遲d去日本旅行至食喎,
平時日日嫌我肥,鬧我蠢都算啦,生日食餐飯都嫌費事,可想而知佢有幾重視我。
係餐廳忍唔住喊左,唉。

男爵府

環保接龍勳章 陪月勳章 爸B勳章

回覆 Happypearl1010 的帖子

你結婚10年先甘~唉~我結婚三年C6已經唔同我慶祝生日啦~唉~~我仲慘點~

大宅

回覆:10年夫妻,好心淡。

好少事喳wor,正因咁多年夫妻,就因為佢同你食少一餐你就心淡。佢仲心淡

琥珀宮

畀面勳章

我結咗10+年, 我c6都無同我慶祝過, 生日禮物都無一份, 但我又唔覺唔開心喎, 因為佢好錫我, 咁就夠

Jackiecheng2012    發表於 12-10-9 12:41
kawai120  gd  發表於 12-10-8 23:10

大宅

佢都話遲d去日本旅遊食囉
唔好唔開心啦〜

禁止訪問

引用:回覆+Happypearl1010+的帖子 你結婚10年先

伯爵府

你地都好呀,3年、10年先至係咁,我結婚個年開始就冇啦,我唔同佢講去食飯,佢都唔去呀,重話去旅行先食,我幾年都冇去啦,一日都話要湊仔,放唔低,我話帶埋仔仔去,佢又話貴,唉!

複式洋房

回覆:Happypearl1010 的帖子

男人就係禁...禁你同佢去日本要食餐勁補數

男爵府

回覆:waitsz608 的帖子

原來咁多jm都係咁,睇黎男人都唔會明我地點諗,老實講,如果佢平時對我好,我緊唔會咁小事就心淡。而係自從呀囡出左世,佢就日日係又鬧唔係又鬧,我本來都唔知佢點解無端端咁憎我,近年就知啦,因為佢嫌我肥,鬧到出口,我只係忍佢,其實我自新年到而家都好努力減肥,都減左有10磅 ,不過佢就話我愈黎愈肥,日日鬧,鬧到我好唔開心。其實我之前跟米c洛都試過減到100磅(我得4呎10),佢都係嫌我肥,我真係無辦法,所以我而家肥番都衹會盡力減,反正我都無可能減到佢既標準,唯有日日俾佢鬧,個人就日日都唔開心,我唔明點解因為肥就要俾人日日鬧囉,我諗唔係個囡,我地一早分開左啦。今次只係誘因,搞到咁唔開心。

Jackiecheng2012    發表於 12-10-9 12:42

子爵府

生日年年都有,我地都唔會刻意為對方慶祝,因為日日都開心就夠。

大宅

你地都係結婚後先至係咁。我同C6未結婚前到結婚後都經常忘記生日同特別日子。所以無特別慶祝同食飯。當記得時只係互望笑一笑。其實每天有C6相伴已經好快樂!

侯爵府

或者去到日本先比個大驚喜你呢。 。 。

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

你問返佢。肥有罪嗎??

傻傻地既,肥都要鬧!!!!你係咪因為生完bb 先肥??定本身有d 肉??

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

我結婚到宜家,一次生日禮物都冇收過!你仲遲D可以去日本,已經好好㗎啦!但我C6好錫我同好顧家!所以抵返曬!

大宅

引用:你地都係結婚後先至係咁。我同C6未結婚前到

原帖由 TwithT 於 12-10-06 發表
你地都係結婚後先至係咁。我同C6未結婚前到結婚後都經常忘記生日同特別日子。所以無特別慶祝同食飯。當記得 ...
婚前婚後我o地都冇慶祝過對方生日!但你講得啱,有個愛你,為你嘅c6每日陪住身邊,眞係好sweet!

Jackiecheng2012    發表於 12-10-9 12:43

子爵府

一般男人覺得出錢旅行已經係對妳好

禁止訪問

男爵府

Happypearl1010,咁你老公有有大肚腩,甩頭髮?你又生過小朋友,身形一定唔可以同後生嗰時咁㗎啦!你老公下次笑你,你就話比佢知,你都係為左同佢生女,你先肥咗咋!不過佢肯同你去旅行,姑且原諒佢啦!

大宅

C6都有心啦,同妳去旅行

我個電話上吾到BK呀?有邊位高人教我點做,謝謝

首頁

尾頁

跳至