自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人知道背部有好多汗斑用咩會好呢?

唔該各位幫幫忙!Thanks.

複式洋房

Re: 請問有冇人知道背部有好多汗斑用咩會好呢?

請問邊位知道介紹下,Many Thanks.

翡翠宮

有一隻叫“汗班沐浴露”,每晚沖涼洗頭查,吹乾睡覺明早清洗,三包搞點!

唔知而家仲有冇得賣?(去藥房問下...)

伯爵府

去藥行買拜耳果隻茶皮膚的藥膏丫,白底紅字的,專医皮膚的問題~

等待驗證會員

我老公同我姐夫前個幾年都有汗斑係背部, 跟住睇醫生都係叫佢地用"selsun"去頭皮洗頭水(深藍色樽個隻)沖涼....好似平時咁沖涼, 但係搽左上身之後, 等幾分鐘, 先好沖身.... 等個陣都幾涼ga...
但係好快有明顯改善!!

複式洋房

唔該晒各位!Many Thanks.

大宅

汗斑係咩???
真實和謊言一起到河邊洗澡 ,先上岸的謊言偷偷穿上真實的衣服不肯歸還 ,固執的真實死也不肯穿上謊言的衣服,只好一絲不掛光溜溜地走回家,從此人們眼中只有穿著真實外衣的謊言, 卻怎麼也無法接受赤裸裸的真實.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問 ardnas提及的"selsun"去頭皮洗頭水(深藍色樽個隻)在那裡有得賣?!?!?!

我背部有很多印(我想是暗瘡及抓損印), 之前去做facial清左d膿, 而家有好多印, 每次做都要$400, 我join了新plan,
$4000 x 12次, 做左2次仲有好多印, 你提及的那種我適合嗎 ?!?!!?

各位又有無好介紹呢 !?!?!? :-( :-( :-( :-( :-(
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

Mu father had this problem before because he used to fishing very often. My mother bought "Badedas" for him to bath or shower. For many years he didn't have this problem anymore. Some of our friends also tried and the marks on the back all gone.

"Badedas" is a bath gel, get the original one (green), Made in England. You can see in Watson's, but it's very expensive there ($140,00) if you buy from the drugs store, it would cost around $70 - 80,00. It smells very good. Even my baby loves taking bath with badedas because it makes bubbles. Only few drops is enough for you to take a shower. In summer, you feel so relax after using it.

This is just my own opinion. Hope it can help.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

thanks a lot!!!!!

if this afternonon have time, I will try to find in
the Watson's, if it works, I think it is cheaper then
I take the facial course.

寶石宮

我剛剛去左太古uny, 但我唔記得抄個名去買, 如果無睇錯,

而家做緊特價, 細樽$39.9, 大樽好似$129.9 or $139.9

激死人, 有咩理由咁鬼大頭蝦, 又要過多兩日至得閒去買. :mrgreen: :mrgreen:

等待驗證會員

汗斑係一撻撻好似5毫子咁大ge 野... 可能會大撻dd...
顏色就白白地紅紅地...
selsun個隻洗頭水係一般藥房都有得買, 但係您話個d 暗瘡應該唔得ga...

翡翠宮

ardnas65 寫道:
汗斑係一撻撻好似5毫子咁大ge 野... 可能會大撻dd...
顏色就白白地紅紅地...
selsun個隻洗頭水係一般藥房都有得買, 但係您話個d 暗瘡應該唔得ga...

對呀~汗斑係真菌...暗瘡係疤痕...差好遠架!

首頁

尾頁

跳至