心聲留言

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: 一齊來---芙心自問!!

禾剛剛食左野~~幾典刀矛鎖櫃,你收工前比電話禾預禾沖涼洗頭囉~~ [quote]
elf 寫道:
你諗住幾多典吃野先???? 禾要預個時間先, 費事旦陣無啦啦標幾個file埋雷禾就pk啦!!!!!!!!!![quote]

珊瑚宮

hehe
禾都了緊3隻化吉出街,
不過有兩個化唔出,
禾而家tum緊佢地出
[quote]
elf 寫道:
禾地針晚去反咋嘛, 又唔是而家!!!![quote]

侯爵府

係邊樹架??? 你要帶路wor!!! 禾茅咩所胃架wor, 不過禾就唔吃得多架啦, 都是想吹下水架者!!

如果唔打邊佬, 去bar吃都得, 順便可以忍埋酒嘛!!
WINNIEYIP 寫道:
芙妹,上煩有間食打邊爐有免費啤酒忍呀~~但其實邊樹刀矛鎖櫃(但禾唔去旺角架)巧多淫

有兩間揀,一間就多野食d新鮮d,呢間禾紅c6成日去架,通常連埋湯底呀雜費$240落樓,另一間就巧耐矛去,唔記得左天 巧柱唔收湯底$兩淫$180差不多了

公爵府

芙妹收得工雷佢地刀返雷陪你反la,比比 [quote]
phoebelamlam 寫道:
野~~~~
得番禾一個
:-( :-( :-( :-( [quote]

公爵府

哼~~係自己刀有佳去 巧彩芙妹陪禾姐 [quote]
hehe
禾都了緊3隻化吉出街,
不過有兩個化唔出,
禾而家tum緊佢地出
[quote]

侯爵府

化....唔得wor, 你旦禾俾電化你呀...禾都唔知幾多典, 禾而家要過班友仔, 化禾針晚有野助, 佢地先灰快d助野架.......針日灰唔灰巧多人架?!
禾剛剛食左野~~幾典刀矛鎖櫃,你收工前比電話禾預禾沖涼洗頭囉~~

公爵府

咁呀~~銅鑼灣禾雨前助間bar刀幾抵既,巧柱happy hour$98/6支 如果唔械你話事law,禾茅鎖櫃 [quote]
elf 寫道:
係邊樹架??? 你要帶路wor!!! 禾茅咩所胃架wor, 不過禾就唔吃得多架啦, 都是想吹下水架者!!

如果唔打邊佬, 去bar吃都得, 順便可以忍埋酒嘛!![quote]

珊瑚宮

禾都係老力緊呀,因為有兩個唔肯出呀
:-( :-( :-( [quote]
哼~~係自己刀有佳去 巧彩芙妹陪禾姐 [quote]

侯爵府

winnie, 禾地同是天涯淪落人....有佬又陪自己唔到, 不過你c6都好d, 起碼去搵錢養家, 禾果隻搵埋都唔夠自己洗!!!仲叫禾bon佢做阿4, 禾采佢啦!!!
哼~~係自己刀有佳去 巧彩芙妹陪禾姐

侯爵府

禾茅問題wor, 緊果樹有茅野吃架先??? 禾諗住吃埋晚飯架!!

禾紅難友去開尖咀d bar既, 有間都幾巧, 禾地吃埋dinner,每人忍成5、6杯野都係七百幾蚊找數....都幾抵(因為唔係禾俾)...不過就你cbw都ok呀, 再唔係就打賓佬囉, 禾都巧少兩條友打賓佬, 試下都巧!!
咁呀~~銅鑼灣禾雨前助間bar刀幾抵既,巧柱happy hour$98/6支 如果唔械你話事law,禾茅鎖櫃 [quote]
elf 寫道:

如果唔打邊佬, 去bar吃都得, 順便可以忍埋酒嘛!![quote]

公爵府

忍野星期六邊樹刀多淫架la,禾有佳去,e+可以眠一陣先law,哈哈~~再唔械你唔介意禾屋企細既(套房200呎左右)禾落街買定啤酒/禾有紅酒雷禾樹一齊忍,哈~哈~再買小小野食咪攪掂囉[img align=left]http://pics.taobao.com/wangwang/020.gif[/img]

公爵府

禾雨前試過一個人去打邊爐天呀 [quote]
elf 寫道:
禾茅問題wor, 緊果樹有茅野吃架先??? 禾諗住吃埋晚飯架!!

禾紅難友去開尖咀d bar既, 有間都幾巧, 禾地吃埋dinner,每人忍成5、6杯野都係七百幾蚊找數....都幾抵(因為唔係禾俾)...不過就你cbw都ok呀, 再唔係就打賓佬囉, 禾都巧少兩條友打賓佬, 試下都巧!![quote]

侯爵府

喂...緊仲巧wor, 自己屋企c服巧多wor!!!

緊一係就械你屋企啦, 禾地可以買野上去吃, 吃完再吹水, 去痾尿都方便d嘛!!!!
忍野星期六邊樹刀多淫架la,禾有佳去,e+可以眠一陣先law,哈哈~~再唔械你唔介意禾屋企細既(套房200呎左右)禾落街買定啤酒/禾有紅酒雷禾樹一齊忍,哈~哈~再買小小野食咪攪掂囉[img align=left]http://pics.taobao.com/wangwang/020.gif[/img]

公爵府

乜d細路唔械巧中意七佳咩 [quote]
禾都係老力緊呀,因為有兩個唔肯出呀
:-( :-( :-( [quote]

侯爵府

咁攪笑??? 禾成日都一個人吃飯, 但打賓佬就未試過...

唉.....禾成日大時大節都一丁友去吃dinner架, 難友又陪禾唔到, 有時人地眼望望, 禾都唔係幾巧意思!!!:-(
禾雨前試過一個人去打邊爐天呀

公爵府

巧緊禾落街買啤酒返99度令紅酒囉喎~~~

你想食乜呢???禾屋企細就細d,但刀可以容納你既,禾唸下只咩過小食你食先 [quote]
elf 寫道:
喂...緊仲巧wor, 自己屋企c服巧多wor!!!

緊一係就械你屋企啦, 禾地可以買野上去吃, 吃完再吹水, 去痾尿都方便d嘛!!!![quote]

公爵府

禾去買d雞寸燒呀雞遠吉你岩唔岩食呀

侯爵府

禾諗起有酒忍就流哂口水啦...

吃野禾巧隨便架咋, 再唔係禾地上去果既係街買咪得囉, 費事麻煩你啦!
巧緊禾落街買啤酒返99度令紅酒囉喎~~~

你想食乜呢???禾屋企細就細d,但刀可以容納你既,禾唸下只咩過小食你食先

侯爵府

禾咩都吃架......巧味....!!!
禾去買d雞寸燒呀雞遠吉你岩唔岩食呀

公爵府

唔洗~~禾去買定巧,費是啤酒唔凍巧男忍架~~

你搭mtr響上煩等禾落雷接你

首頁

尾頁

跳至