自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Help!!我生左粒野響個咀唇裡面.....

我生左粒野響下唇裏面,琴晚去睇醫生,醫生話係血瘡,要開刀,仲要係全身麻醉,我想問問有冇人試過生呀?同埋係咪一定要開刀? :-( :-(

珍珠宮

Re: Help!!我生左粒野響個咀唇裡面.....

咦!甘大件事,我無經驗,但係去到要做手術,甘真係睇多個醫生好bor,睇外科醫生呀,快的去啦.
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

男爵府

唔駛開刀下嘛, 仲要全身麻醉?

我不時都會生o架喎, 但好快佢會自己穿咗就無事o架啦, 你o個粒好大粒o架咩?
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

複式洋房

我生左成兩個星期,琴晚我都有自己整穿佢,佢會有幾滴血出黎,今日好似細左少少,想問你之前生過,係咪都係咁?

啫喱媽 寫道:
唔駛開刀下嘛, 仲要全身麻醉?

我不時都會生o架喎, 但好快佢會自己穿咗就無事o架啦, 你o個粒好大粒o架咩?

男爵府

咁我又無咁耐, 我最近o個次係食完早餐覺得上面近喉嚨有一粒, 但未到食晏就無咗, 呢次就無血o既; 之前有血o既通常都係自己o的牙整到起泡, 咁都係好快自己穿咗無事o架喎...
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果個醫生叫你開刀, 咁你最好揾多個醫生睇下, 攞多啲專業意見, 有啲醫生係唔係都叫人開刀ga.

水晶宮

畀面勳章

我冇生過呢D瘡喎 :idea: ,乜有血瘡架 仲要開刀添

首頁

尾頁

跳至