跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

請問 : 訂開日本雪印的媽咪, 係thru 邊度訂o架????

各位 0411 靚媽,

我想問吓你哋平日係thru 邊度訂o架 (日本雪印) ????? 請指教, 唔該哂.

珍珠宮

Re: 請問 : 訂開日本雪印的媽咪, 係thru 邊度訂o架????

B & M

re-on

我多數係呢2間

侯爵府

Re: 請問 : 訂開日本雪印的媽咪, 係thru 邊度訂o架????

cherylmama,
係呀, 多數係呢2間, 邊間平就訂邊間, 通常一order要order 8 cans, if 你真係想試, 不如我比1 - 2 cans 你試吓先, 如果唔飲都幾waste
CarMan 寫道:
B & M

re-on

我多數係呢2間

珍珠宮

Hi CarMan,

Thanks a lot !!!

Hi happy_mother,

我post 上黎, 就係等你答我呀

上個星期, angelma 俾咗一罐我試啦. cheryl 食得okay 喎. 但poo poo 仍有待改善. 所以我決定全部轉哂雪印啦.

之前同cheryl 爸講開話幫cheryl 係網上訂奶粉, 俾佢嚇我話唔知可唔可靠, 因為係阿囡食, 所以要小心啲. 我諗佢驚係"大頭奶粉" 掛. 但俾佢咁講一講, 個心有啲十五十六, 所以咪post 上黎, 同大家confirm 吓囉.

anyway, thanks for all.

happy_mother 寫道:
cherylmama,
係呀, 多數係呢2間, 邊間平就訂邊間, 通常一order要order 8 cans, if 你真係想試, 不如我比1 - 2 cans 你試吓先, 如果唔飲都幾waste [quote]
CarMan 寫道:
B & M

re-on

我多數係呢2間
[/quote]

男爵府

B&M呢排做緊特價...仲有學習褲送,你打去問下仲有冇?

民房

hi i'm the new member, kindly tell me B&M and
re-on where is it ? tel no. my bb also drink 日本雪印 buy so expensive

男爵府

CarMan 寫道:
B & M

re-on

我多數係呢2間

你click入去上面 B & M 或 reon就見到喇!

民房

thank you very much I know now ! Wl check the price and buy it fm here later. :lol:

複式洋房

happy_mother,

Have you sell 1 can to my baby try because I don't want to buy 8 cans ar.... 1 can is too expensive if I buy to outside. thanks.

amy

happy_mother 寫道:
cherylmama,
係呀, 多數係呢2間, 邊間平就訂邊間, 通常一order要order 8 cans, if 你真係想試, 不如我比1 - 2 cans 你試吓先, 如果唔飲都幾waste [quote]
CarMan 寫道:
B & M

re-on

我多數係呢2間
[/quote]

首頁

尾頁

跳至