想生BB

跳至

首頁
23456...11

尾頁

禁止訪問

引用:翁醫生根據9年前我在博元的Ivf+用藥的紀錄

禁止訪問

引用:翁醫生根據9年前我在博元的Ivf+用藥的紀錄

大宅

回覆 momohk 的帖子

momohk,想問吓翁EC難唔難book呢??? 同埋大概幾錢??你book咗咩酒店住呢???唔該晒~~~

大宅

回覆 CoolMoMo 的帖子

我見診所係台北中山都好近,我都想知幾錢牙?

別墅

回覆:Sincc 的帖子

你都加油呀、我積極中...會增加運動量!係呀、有keep住隔日0.5mg (r-hGH ) for 生長激素分泌不足!!宜家我唔係好care FSH 的問題、因為以前我fsh12.xx已經有醫生話我唔生得、我朋友當年fsh168 Age:39 生左對異卵孖仔
所以宜家我fsh減低左都唔係好興奮,宜家最想見到濾泡

別墅

我email過好多次都無人覆真想叫佢地網頁做好d,佢有價錢例出嚟、但我補充幾樣:blood test-Amh (NT800) Fsh(NT400)ultra sound照卵巢(內探)(NT400) 掛號(NT400) *******取卵NT30000
雪胎NT25000(for 3個月) *********一般Ivf NT10-12萬(針濟重有機會去到15萬)、其實臺灣ivf 平均每間價錢差不多、大家預盡15萬臺幣(約39000港元)

別墅

回覆:CoolMoMo 的帖子

翁醫生一二四五下午4pm~8pm 約就唔難約、我第一次去帶齊病歷、佢都同我傾左一個半鐘、仲以為佢無乜客添、點知出面好多人等緊、我預左下次要還
我在台北有地方住、但之前有朋友住西門町或台北車站附近都方便、佢診所附近都有但我無硏究過!如果從台北車站捷運站搭(淡水線)兩個站落車出(民生西路出口)向民生東路方向行6~7分鐘就到如果你做IVF大約10-15萬台幣、如果做Natural Cycle Ivf(即不打排卵針)費用更低

別墅

回覆:momohk 的帖子

補充:台北車站捷運(淡水線)兩個站「雙連站」落車

別墅

回覆:BINGO-BBS 的帖子

Ivf 大約10-15萬台幣(視乎針藥)、應該間間差不多

禁止訪問

引用:我email過好多次都無人覆真想叫佢地網頁做

禁止訪問

引用:你都加油呀、我積極中...會增加運動量!係

大宅

明白了,THX

別墅

想放鬆真係唔係講咁易、我不10幾年、當中有流產同宮外孕、樂觀d諗、就係生得不過唔易之嘛、呢幾年我都好平常心對待、無就算啦、反正兩公婆互相支持、但心裡面根本唔死心總之先積極調理好身心、我停經一年肥左20磅、醫生話減BMI對我有幫助

別墅

係打針、副作用應該不大、如果月尾我再無濾泡、會休息一個月、但醫生話HGH繼續、可以提升LH

你d fds\' Case 真係令我覺得希望在人間

禁止訪問

引用:係打針、副作用應該不大、如果月尾我再無濾

別墅

可以預約、打台灣長途唔貴加油加油

大宅

想問下佢會幫人雪胎嗎?

別墅

會呀、取卵NT30000雪胚胎NT25000(for 3個月)

大宅

3個月好似少d,25000雪3個月好貴

別墅

呢個我反而無格過價、等我下次去、問清楚d

首頁
23456...11

尾頁

跳至