2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

洋房

今日34w5d, 自己重咗10kg, bb 有2.4kg. 醫生話中碼bb. 好想令佢肥多d, 變大碼b, 而自己唔會重太多,有咩方法呀?

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 joondalup 的帖子

34w BB 重5磅幾都仲唔夠呀? 仲有成個月俾你谷喎, 咁快變大碼B, 第日咪生得好辛苦?
我都34w, 嚟緊星期五先去檢查, 等我又睇下bb幾重先
不過我自己就重咗差不多30磅

伯爵府

引用:今日34w5d,+自己重咗10kg,+bb+有2.4kg.+醫

原帖由 joondalup 於 12-11-05 發表
今日34w5d, 自己重咗10kg, bb 有2.4kg. 醫生話中碼bb. 好想令佢肥多d, 變大碼b, 而自己唔會重太多,有咩方 ...
我依家36wk2,重左30磅,34wk5時去檢查阿b有5磅10,醫生話出世中碼應該有7磅多,其實呢個磅數好生d唔辛苦,我大仔出世7磅2

複式洋房

回覆:34 week, 你地bb 重幾多呀?

我上星期六35w3d覆診, 醫生話應該有2.6-2.8K, 亞B就剛剛2.7k, 我自己呢兩個星期食多咗野,total 重咗26lb 醫生話到生應該重30磅係最多,叫我留意下啦!!我呢個都係中碼B, 6-7lb !!

洋房

引用:回覆+joondalup+的帖子 34w+BB+重5磅幾都

原帖由 piggymonkey 於 12-11-06 發表
回覆 joondalup 的帖子

34w BB 重5磅幾都仲唔夠呀? 仲有成個月俾你谷喎, 咁快變大碼B, 第日咪生得好辛苦?
因為我會開刀,所以大隻d都唔怕呀

洋房

引用:Quote:原帖由+joondalup+於+12-11-05+發表

原帖由 julieann 於 12-11-06 發表
我依家36wk2,重左30磅,34wk5時去檢查阿b有5磅10,醫生話出世中碼應該有7磅多,其實呢個磅數好生d唔辛苦, ...
係呀,我都想bb有7磅幾呀

洋房

引用:我上星期六35w3d覆診,+醫生話應該有2.6-2.8

原帖由 lizkan720 於 12-11-06 發表
我上星期六35w3d覆診, 醫生話應該有2.6-2.8K, 亞B就剛剛2.7k, 我自己呢兩個星期食多咗野,total 重咗26lb : ...
我都係中碼b, 同埋我都唔想重多過30磅呀!

男爵府

我而家35wks,醫生話亞b有6磅,屬於中碼偏大仲有5星期預產期會吾會到時變大隻b

別墅

你地系政府檢查定c+咖,點先可以知bb有幾重,我系政府檢查淨系度肚同聽心跳咋乜都吾講既,我34w6d

洋房

引用:我而家35wks,醫生話亞b有6磅,屬於中碼偏

原帖由 wa614 於 12-11-06 發表
我而家35wks,醫生話亞b有6磅,屬於中碼偏大仲有5星期預產期會吾會到時變大隻b

...
食多d, 同睡多d應該會谷到

洋房

引用:我而家35wks,醫生話亞b有6磅,屬於中碼偏

原帖由 wa614 於 12-11-06 發表

...

洋房

回覆:monique626 的帖子

我琴日係政府照超聲波到check 架,不過你要問佢先講。而c+ 一定會話你知

男爵府

joondalup 發表於 12-11-6 21:58

咁大隻怕會好難生

公爵府

BK Milk勳章

我32w幾bb有4.86磅喇,係34w size嚟,大碼b,而家擔心緊好難生

methy  好大隻呀阿b~  發表於 12-11-7 14:10
寶貝囡提早係12月8日出世喇~37w1d~7.4磅

洋房

回覆:qq1224 的帖子

你就好啦,我想生肥bb, 你平時食咩架?

大宅

34W4D產檢,重左16磅,肚39~39.5",BB就唔知幾重!30W時BB約3.5磅,希望增長正常,生時7磅左右夠了!

首頁

尾頁

跳至