自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

今個月中係小女子生日,c6話同我去食自助餐,不過唔知邊間好,平時食開九龍酒店,想試下其他。。紅磡海逸佢上個月食完話麻麻,而且又想食有多d冷盤既酒店,但唔想太貴(我地會帶晒3寶同我爸爸去)各位jm有咩好題意?

大b駿逸細b駿晞

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:想問酒店自助餐。。

有冇去過"雅苑座"?

禁止訪問

引用:今個月中係小女子生日,c6話同我去食自助餐

侯爵府

九龍酒店兩個大人帶6歲樓下小童免費,可能岩你。

伯爵府

引用:Quote:原帖由+藍藍+於+12-11-07+發表今個月

原帖由 Sweetheart12 於 12-11-07 發表
土瓜湾8度三百幾,生蠔好fresh
係,我好like食生蠔

大b駿逸細b駿晞

伯爵府

引用:九龍酒店兩個大人帶6歲樓下小童免費,可能

原帖由 一人之下 於 12-11-07 發表
九龍酒店兩個大人帶6歲樓下小童免費,可能岩你。
咁正,我問下c6好唔好先~

大b駿逸細b駿晞

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有無邊間多魚生食?

大宅

畀面勳章

州際,好味,正

大宅

回覆 babykenny 的帖子

金鐘萬豪
大 = 560 + 10%
小 = 370 + 10%

HSBC 15% disc

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

港島香格里拉

男爵府

回覆:藍藍 的帖子

8度正,上open rice或者用星展咭仲有折!

水晶宮

引用:回覆+babykenny+的帖子 金鐘萬豪大+=+560+

原帖由 hokerryfan 於 12-11-07 發表
回覆 babykenny 的帖子

金鐘萬豪
jw marriott

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

藍藍 發表於 12-11-7 14:47
今個月中係小女子生日,c6話同我去食自助餐,不過唔知邊間好,平時食開九龍酒店,想試下其他。。紅磡海逸佢 ...

竟然話唔好!
呢間嘢"阿500蚊新娘子"叫人無8舊唔好去㗎噃!
你C6唔識貨

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

尖沙咀美麗華 Yamm

子爵府

引用:Quote:原帖由 藍藍 於 12-11-07 發表今個月

原帖由 Sweetheart12 於 12-11-07 發表
土瓜湾8度三百幾,生蠔好fresh
我都想介紹早幾日食過,生蠔正,魚生又多款....

子爵府

大廚勳章 畀面勳章

原帖由 藍藍 於 12-11-07 發表
今個月中係小女子生日,c6話同我去食自助餐,不過唔知邊間好,平時食開九龍酒店,想試下其他。。紅磡海逸佢 ...
Cafe on M~ 有即開生蠔,鐵板燒,即煮自選意粉…好多嘢食,味道唔錯,生日仲好似有優惠㗎~

版權所有,任何傳媒論壇未經本人同意,不得擅自轉載!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 藍藍 的帖子

講正經先~

九龍香格里拉Cafe Kool 生日月show ID 就有全單7折
http://www.shangri-la.com/tc/hongkong/kowloonshangrila/dining/offers/details/kool-birthday-offer-returns-to-cafe-kool/

伯爵府

原帖由 藍藍 於 12-11-07 發表
Mr steak,聽講好正

伯爵府

引用:Quote:藍藍+發表於+12-11-7+14:47+今個月

原帖由 小倩 於 12-11-07 發表
唔知呀,我都未去過依間,上個月c6生日同d同事去食,佢地話野食一般,生蠔細又無咩味,無想像中咁好囉~

大b駿逸細b駿晞

伯爵府

thx晒各位~依家我等緊c6返黎比佢決定~

大b駿逸細b駿晞

首頁

尾頁

跳至