興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

大家note2個usb位鬆嗎??
還有 我見note1同s3 usb個位裡面都好平,但note2果個個底好似凸左出黎咁…同埋旁邊有啲空位,thank^^

大宅

引用:大家note2個usb位鬆嗎?? 還有+我見note1同s

原帖由 nancylove_520 於 12-12-01 發表
大家note2個usb位鬆嗎??
還有 我見note1同s3 usb個位裡面都好平,但note2果個個底好似凸左出黎咁…同埋旁邊 ...
依!好似好岩槮咁喎。 你在哪裏買?

別墅

引用:Quote:原帖由+nancylove_520+於+12-12-01+

原帖由 busymami 於 12-12-01 發表
依!好似好岩槮咁喎。 你在哪裏買?
豐澤,,個usb附近包左邊,,個人技術吾好,,所以好似花左咁^_^

複式洋房

回覆:Note 2

鬆到不得了
最慘係連我訓覺叉電
訓醒都可以發現鬆開左!
好頭痛 個sales都話好多人換條USB
但換完又係咁
三星真係

我之前用iphone未預過哩個問題

男爵府

回覆:nancylove_520 的帖子

我部機無咁嘅問題,插得好實。

公爵府

我果部插得好實喎

伯爵府

對三叔機好失望 我c6出左note2十日都未夠,個火都壞埋我部note1用左半年充機位又壞左

大宅

引用:對三叔機好失望+我c6出左note2十日都未夠,

原帖由 HKL.3 於 12-12-02 發表
對三叔機好失望 我c6出左note2十日都未夠,個火都壞埋我部note1用左半年充機位又壞左

...
好少見這方面的投訴。我家三部samsung, the oldest one is in use about 2 years, now allof therr m still in good condition. Seldom so unlucky to have two and all of them have the same defect。 Maybe check with samsung if there is any problem of your charging hab it.

別墅

引用:鬆到不得了 最慘係連我訓覺叉電 訓醒都可以

原帖由 Aimeee 於 12-12-02 發表
鬆到不得了
最慘係連我訓覺叉電
訓醒都可以發現鬆開左!
我之前iphone都未試過

別墅

引用:對三叔機好失望+我c6出左note2十日都未夠,

原帖由 HKL.3 於 12-12-02 發表

...
我男朋友都係,,部note用左年幾就開始充吾到電...換電,換線都無用

首頁

尾頁

跳至