潮流時尚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

款式,質地有什麼好?

我只知很貴

公爵府

回覆:cclatte 的帖子

款式是個人喜好,H的款式不能說好時尚,但皮質一流!其實Chanel都有好多jm講,多人講,只証明這個品牌在這個討論區大熱,但不代表在其他討論區一樣!

公爵府

引用:款式,質地有什麼好?我只知很貴

原帖由 cclatte 於 12-12-11 發表
款式,質地有什麼好?

我只知很貴
其實其它品牌亦有jm談論,冇可能話會平均談論,因喜歡亦係原因,喜歡但不喜歡出post亦係原因,而我自己同我c6係好欣賞H嘅產品

大宅

可能一直以來,我都覺得H特別貴,都是一些很有錢的人才買.......近期上來fourm看時,不少人都會share自己在H的戰利品,好似很平常一樣,有點驚訝原來香港人也變得很有錢了,或者一直都有錢,只是以前沒有share出來吧

伯爵府

H stuffs has good resell value.. i feel less gulity when I buy it

Plus the quality of H items are very good. The sharp color pdts are terribly pretty

禁止訪問

引用:+本帖最後由+cclatte+於+12-12-11+10:07+編

公爵府

回覆:為何這裡那麼多人討論H?

只不過呢度咁啱有班互相發H毒既JM之嘛

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+cclatte+於+12-12-11+發表本

男爵府

回覆:為何這裡那麼多人討論H

只要你開始用了佢第一個袋你就會明白佢點解咁貴咁少款都有咁多如我的窮C9死儲爛儲都会買

有$太太更是見啱即入

大宅

細個勤力讀書,大個努力工作,咪有錢買。我靠自己努力,有能力買喜歡嘅嘢啫!

大宅

為免誤會,我開POST只係想知H牌,為咩咁人追捧?無憎人富貴之意

看到呢個FORUM咁多香港人都買得起H,同埋其他頂級名牌為主,真心佩服

複式洋房

引用:Quote:原帖由+erinlui+於+12-12-11+發表我

原帖由 gigiho815 於 12-12-11 發表
呢度d jm係超有錢,我發覺同一個人隔2,3曰就post H,無論係scarf,accessories 定袋!真係好勁!我咁写無其他 ...
jm 您心清,一語中的!

複式洋房

H好貴.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我又咁睇
C9如我, 之前一直認為H好高不可攀, 無乜事都唔會入shop睇
反而係睇到呢到JM分享, 識多左d型號and價錢
先發現都唔係咁unaffordable (講緊LV prada都要萬幾, chanel classic要4萬幾)
H有d款, 如garden party, picotin都係2萬到
咪多左人去買
越多人買 咪越多人講 跟住又越多人買...講...

子爵府

毒發時真係買H多過買菜

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實我都係留意這版多左, 先留意下H...
從前也覺得會非常貴, 高不可攀...
但本身超like買名手袋...
所以睇好多jm嘅H袋...也當欣賞下...也不錯...

男爵府

其實中環真係隨街都係 H , B 仔, K 仔, cro B 都吾難發現,

咪當 E 度係中環囉

禁止訪問

大宅

我都係窮C9一名,但係度見到H bags都有入門版,所以就用儲蓄買黎用,點知一用就十月到而家已買過三個H袋,開始買scarf and twilly佢嘅款平實,但手工一流

男爵府

回覆:cclatte 的帖子

我都係用Chanel,我都諗過buy H,但諗心一層,拎住十萬八萬或過十既H,入茶記,Shoping又吾係下下都係名店,本人覚得好怪,怕比人以為假所以都係用H袋價$buy兩個Chanel或BV袋好過!

首頁
12345...7

尾頁

跳至