自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問Baby House電話幾多號?

如題,thx!

公爵府

好媽媽勳章

Re: 請問Baby House電話幾多號?

別墅

bby,

Thx for your help.

大宅

Mandy.Yip

你bb之前有冇o係o個到映過ga?

[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

別墅

mako,

我post0係度張相就係0係Baby House影.

洋房

Mandy,

你個仔仔好得意喎! 可否提供Baby House的資料,你個plan 包d 咩, Thank you very much!

男爵府

我都想知呀, 唔該.

大宅

記得話bk 會員就可以免攝影費. 慳380蚊 o架.
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

大宅

係呀, 我上次去映唔知, 到映好晒比晒$之後先知原來bk會員唔駛收, 而家我估都追唔返 :-( :-( :-(

bbpig138 寫道:
記得話bk 會員就可以免攝影費. 慳380蚊 o架.
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

大宅

Mandy.Yip :

咁你係唔係每年都幫仔仔去映呢? 因為上次有個mami又係年年都會帶仔仔去映...

大宅

$780 36pcs彩色 $980 36pcs黑白,送一張8R唔記得幾張2R。包造形,或者著自己衫都 okay。

大宅

我女都係年年去

mako 寫道:
Mandy.Yip :

咁你係唔係每年都幫仔仔去映呢? 因為上次有個mami又係年年都會帶仔仔去映...

別墅

laamkwan,

多謝你我仔仔, 記住book影相時話係bk會員就慳好多, 個價錢已經有mommy講0左.

mako,

我仔仔半歲時映過一次, 今次係我朋友想影, 我幫佢問.
我諗住仔仔四歲再影, 可以有警察等造型, 啱晒佢.

首頁

尾頁

跳至