跳至

首頁

尾頁

大宅

婷婷發高燒呀!好擔心!

婷婷發咗幾日高燒(39.5度),已經睇咗醫生,好咗少少又再燒過,佢又咳又有痰仲流鼻水,我好擔心呀! :-( :-( :-(
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

洋房

Re: 婷婷發高燒呀!好擔心!

Don't worried, 系唔系出牙仔?

大宅

rebeccah 寫道:
Don't worried, 系唔系出牙仔?

應該唔係掛,佢個b佢又咳又有痰仲流鼻水添,可能係近排天氣時好時壞,一冷一熱感親下~~~

婷婷,你要快d好返呀,唔好令媽咪擔心呀!!!

大宅

上次蛋都發咗3日高燒...小咳冇痰有流鼻水+嘔奶,燒第3晚(39.3度)...去go急証,...最後捉留醫~驗血先check到咩事~
你都睇下婷婷進展諗下go唔go~take care~

禁止訪問

別墅

隻手污糟, BB又食手..都會發燒架. 我卡卡都試過. 如果發燒, 好似唔可以食有味粥. 會快D好架

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

高燒幾日,真係擔心:cry: 。醫生有冇話洗唔洗進一步驗下乜事?

發燒最好唔好食粥

男爵府

唔好擔心,發燒一定有幾日,記得比多D水佢飲

首頁

尾頁

跳至