2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

原來私家醫生有得囉,我搵我睇開的私家,同佢講我想囉罐睇門口,於是佢話到時覆疹時俾我,原本奶粉商有俾私家醫生的.如果是能思一號,雀巢話可以約個時間去某間醫療中心做問卷,之後都有得囉一罐,不過只打電話去能思登記

男爵府

只係私家先有呀??

大宅

beautymama2013 發表於 12-12-21 21:21
只係私家先有呀??

你可以打電話去雀巢講,想要試用,又唔睇私家,於是佢會同你講一星期內會收到短訊,之後預約某健康中心,登記了就可以取一罐能恩一號,什麼野都不用買及JOIN

男爵府

熱血金章 王國教室勳章 畀面勳章

Vicky901 發表於 12-12-28 00:33
你可以打電話去雀巢講,想要試用,又唔睇私家,於是佢會同你講一星期內會收到短訊,之後預約某健康中心,登記了 ...

哎呀, 我都想要,係唔係就咁打去雀巢,跟住去登記就得?
咁打去雀巢要點講?係唔係話想拎奶粉就得?

小寶丁  我已經登記咗係雀巢會員, 想問點樣可以扲到奶粉呢??  發表於 12-12-28 12:29

別墅

我岩岩打去雀巢佢話跟衛生署吾OFFER #1比我地..搞錯..我大仔食開都無SAMPLE比我細B:;pppp:

大宅

markuskwok 發表於 12-12-28 15:05
我岩岩打去雀巢佢話跟衛生署吾OFFER #1比我地..搞錯..我大仔食開都無SAMPLE比我細B ...

如果想拿雀巢,首先要打電話同雀巢講我餵唔到人奶,想囉試用,之前有個朋友話可以打電話上來去毅力綜合醫護體檢中心做問題,之後一星期左右佢會SEND SMS俾你,叫你去佐敦毅力綜合醫護體檢中心預約.去到登記了就立即有一罐1號800G奶粉

大宅

sumhappy 發表於 12-12-28 11:55
哎呀, 我都想要,係唔係就咁打去雀巢,跟住去登記就得?
咁打去雀巢要點講?係唔係話想拎奶粉就得?
...

如果想拿雀巢,首先要打電話同雀巢講我餵唔到人奶,想囉試用,之前有個朋友話可以打電話上來去毅力綜合醫護體檢中心做問題,之後一星期左右佢會SEND SMS俾你,叫你去佐敦毅力綜合醫護體檢中心預約.去到登記了就立即有一罐1號800G奶粉

男爵府

熱血金章 王國教室勳章 畀面勳章

Vicky901 發表於 12-12-28 15:19
如果想拿雀巢,首先要打電話同雀巢講我餵唔到人奶,想囉試用,之前有個朋友話可以打電話上來去毅力綜合醫護體 ...

好..等我試試先..唔該你....

大宅

反正我已經拿了一罐,無所謂啦,而且我都決定餵人奶,多數開了食一兩次就報消

別墅

多謝曬你GEI分享...我大仔食開能恩..我都想細B食返佢...THANKS

首頁

尾頁

跳至