2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

原來私家醫生有得囉,我搵我睇開的私家,同佢講我想囉罐睇門口,於是佢話到時覆疹時俾我,原本奶粉商有俾私家醫生的.如果是能思一號,雀巢話可以約個時間去某間醫療中心做問卷,之後都有得囉一罐,不過只打電話去能思登記

別墅

Vicky901 發表於 12-12-21 12:53
原來私家醫生有得囉,我搵我睇開的私家,同佢講我想囉罐睇門口,於是佢話到時覆疹時俾我,原本奶粉商有俾私家醫 ...
真的嗎?! 你點知可以攞架? 醫生同你講嗎?!

大宅

kkwo80 發表於 12-12-21 14:51

我知現在奶粉商唔准再送試用,之後佢地講會俾私家醫生,於是我打電話俾我相熟的產科私家醫生,因為我定期有去CHECK BB,但我在政府生仔.不過佢都話可以俾幾罐我,不過因為我餵人奶,於是我當然話要一罐就夠

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks for sharing

大宅

kkwo80 發表於 12-12-21 14:51

我今日成功去某間醫療中心做問卷,之後就立即有一罐能恩800G的奶粉,什麼野都不用買及JOIN

複式洋房

回覆:囉定免費初生奶粉睇門口

請分享那裡做問卷?謝謝

大宅

mamababa912 發表於 12-12-28 10:43
請分享那裡做問卷?謝謝

如果想拿雀巢,首先要打電話同雀巢講我餵唔到人奶,想囉試用,之前有個朋友話可以打電話上來去毅力綜合醫護體檢中心做問題,之後一星期左右佢會SEND SMS俾你,叫你去佐敦毅力綜合醫護體檢中心預約.去到登記了就立即有一罐1號800G奶粉

首頁

尾頁

跳至