單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

參加左fb9月既bb聚會,見到全部都係兩公婆一齊去 ,只有自己同個仔。個心好唔舒服 。。。。

大宅

回覆:唔開心

唔好咁啦!
BB 玩得開心,媽媽都要開心呀!

男爵府

BK Milk勳章

其實我c6未走之前,我都係一個去,不過我諗我暫時都唔會去活動,都係怕見到人地一家樂也融融心裡面好難過。

象牙宮

teresa1219 發表於 13-1-9 22:51
參加左fb9月既bb聚會,見到全部都係兩公婆一齊去 ,只有自己同個仔。個心好唔舒服 。。。。
...

個心好唔舒服, 也很正常的. 識多d人唔好未? 也可以參加 單身家庭的聚會.

9.1.2013 嘗試到身上毫無分文的滋味...
出門. 關了門. 行去 坐bus 返學. 才發現 忘了 帶 hand bag.
錢包. (錢, ID card, 手机, 提款卞). 身上連1元打電話的錢都無. 又 miss 了一堂課. 想借錢, 又有誰會借比你.
我又是誰? 個心好唔舒服 ... 流淚. 只有兩腳走天雁.
等待 3小時, 家人回家開門.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

我諗我暫時都唔會去呢d聚會住喇...感覺上好隔隔不入.

男爵府

畀面勳章

係隔隔不入, 所以我都傱不參加依d 聚會,我不覺得有什麼捐失
其實單親差不多bb 年紀,都可以自己攬

hkgalcarrie  同意  發表於 13-1-10 09:42

男爵府

BK Milk勳章

回覆:CD_BB 的帖子

好呀好呀!

複式洋房

都好喎~

首頁

尾頁

跳至