自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

1) 已經排到佢撳錢, 都重要響提款機前打埋幾隻字都唔插卡, 我即時叫佢: 麻煩你掀左錢先啦!
2) 返工時段響地鐵轉車, 人人趕到飛起, 佢重打住手機dud低頭慢慢行左住後面d人行
3) 搭小巴明明叫左落車, 到站重要施施然望住手機慢幾秒先起身落車, 抵俾司機炳
4) 排隊上小巴又係掛住望手機唔識上車, 小巴司機睬佢有味山門開車, 佢先醒覺拍車門, 司機叫佢: 慢慢等下啦你!

侯爵府

BK Milk勳章

回覆:其實我好怕D人太沉迷打手機

有褲著啦~~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:其實我好怕D人太沉迷打手機

首頁

尾頁

跳至