跳至

首頁

尾頁

大宅

痴線~全元朗,錦田藥房,萬O都無,個牛欄電話打左成朝都無人接,有無人知元朗邊度仲有貨,我小朋友食3號(估唔到3號都咁難買)

複式洋房

回覆 eddychuchu 的帖子

你試下問健昌藥房~ 之前佢地牛4大把貨, 牛3就唔知了~ 希望可以幫到你~

大宅

引用:痴線~全元朗,錦田藥房,萬O都無,個牛欄電話

原帖由 eddychuchu 於 13-01-14 發表
痴線~全元朗,錦田藥房,萬O都無,個牛欄電話打左成朝都無人接,有無人知元朗邊度仲有貨,我小朋友食3 ...
同你一樣搵晒都係冇貨,你有冇在熱缐留言,通常第二日覆你,可訂貨送你家的,價錢跟萬0果d一樣

大宅

引用:痴線~全元朗,錦田藥房,萬O都無,個牛欄電話

原帖由 eddychuchu 於 13-01-14 發表
痴線~全元朗,錦田藥房,萬O都無,個牛欄電話打左成朝都無人接,有無人知元朗邊度仲有貨,我小朋友食3 ...
富來花園樓下有間叫英x寶寶,入口貨。。。我之前都有買過,而家唔知有無,水邊圍間藥房都有,澳門仔格離果間藥房

大宅

Thanks,終於買到,不過貴左好多:;pppp:由150幾食到而家192.真係咩都比班大陸皇帝搶貴晒,香港真係死得嫁啦,遲D開埋蓮塘關,深圳免簽自由行,到時大陸人就真係香港主人,我地土生香港人變左小數族群有錢快D移民啦,去瓦努瓦圖都好

大宅

引用:Thanks,終於買到,不過貴左好多由150幾食到

原帖由 eddychuchu 於 13-01-15 發表
Thanks,終於買到,不過貴左好多由150幾食到而家192.真係咩都比班大陸皇帝搶貴晒,香港真係死得嫁啦,遲 ...
唉。。。。由醫院床位到奶粉,由幼稚園到小學,無一樣唔使同蝗蟲爭,香港媽咪好辛苦丫

首頁

尾頁

跳至