親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

男爵府

回覆:新加坡MTR,點去Singapore Flyer

真係考起,坐過兩次但係都答你吾到

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:新加坡MTR,點去Singapore Flyer

我都未去過,睇書架,不過我下月都要去。

大宅

thx
行去怕迷路,因要去Singapore Flyer坐coash去Legoland。

水晶宮

引用:thx+行去怕迷路,因要去Singapore+Flyer坐c

原帖由 joanat 於 13-01-20 發表
thx
行去怕迷路,因要去Singapore Flyer坐coash去Legoland。
我都係呀你係咪訂佐票啦?我打算19/2去,唔知係HK買定先,定去到星加坡先買。

男爵府

i just booked 2/15 2 way tickets + legoland tickets from WTS paid by paypal. How can i get the transit tickets and legoland tickets? 1/2 hrs ago go to singapore flyer and they will give me all tickets at that time? anyone know? thx.

大宅

Hi there, By Mass Rapid Transport (MRT)The Promenade Station (Circle Line, CC4) provides you with a fuss-free, mere five-minute walk to Singapore Flyer! Take Exit A and look out for blue pedestrian signs to Singapore Flyer.

good luck!

大宅

引用:Quote:原帖由+joanat+於+13-01-20+發表thx+

原帖由 yuyu.c 於 13-01-20 發表
我都係呀你係咪訂佐票啦?我打算19/2去,唔知係HK買定先,定去到星加坡先買。

...
我11/2去,係wts網訂咗啦

大宅

回覆:gordon 的帖子

Thx

水晶宮

joanat 發表於 13-1-20 23:46
我11/2去,係wts網訂咗啦
好彩揾吓資料咋, 比我揾到原來我住個度有直通車去架, 好方便呀.
http://superiortour.com.sg/template.jsp?p=my/legolandmalaysia.html

大宅

yuyu.c 發表於 13-1-21 01:17
好彩揾吓資料咋, 比我揾到原來我住個度有直通車去架, 好方便呀.
http://superiortour.com.sg/temp ...
這間都有旅遊巴可到Legoland,你可比較吓

http://www.wtstravel.com.sg/

大宅

gordon 發表於 13-1-20 23:07
Hi there, By Mass Rapid Transport (MRT)The Promenade Station (Circle Line, CC4) provides you with a ...

thx gordon 到時去搵

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+13-1-21+01:17+好彩揾

原帖由 joanat 於 13-01-21 發表
這間都有旅遊巴可到Legoland,你可比較吓

http://www.wtstravel.com.sg/
因我住lavender同埋Monday 去,所以果間會方便D。

大宅

yuyu.c 發表於 13-1-21 16:21
因我住lavender同埋Monday 去,所以果間會方便D。

咁橋,我都係住這間酒店同星期一去。

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+13-1-21+16:21+因我住

咁橋,我都係住這間酒店同星期一去。
係喎咁啱,你早我一星期去呀我原本都打算wts 架,之後搵到尼間,就唔洗專登搭車去Singapore flyer la.

大宅

yuyu.c 發表於 13-1-21 17:10
係喎咁啱,你早我一星期去呀我原本都打算wts 架,之後搵到尼間,就唔洗專登搭車去Singapore flyer ...

你方便好多,我要專登坐車去Singapore flyer。

去新加坡幾多日呀?諗咗去邊度玩未呀?

水晶宮

引用:Quote:yuyu.c+發表於+13-1-21+17:10+係喎咁

你方便好多,我要專登坐車去Singapore flyer。

去新加坡幾多日呀?諗咗去邊度玩未呀?

5日呀,會去USS, legoland, 其他未plan. 你會plan 去邊呀?參考下

依家諗緊去wild wild wet 定Adventure Cove Waterpark 個囝想玩水, 佢唔鍾意動物園, 所以唔會去啦.

男爵府

yuyu.c 發表於 13-1-21 17:10
係喎咁啱,你早我一星期去呀我原本都打算wts 架,之後搵到尼間,就唔洗專登搭車去Singapore flyer ...

請問去到先比錢,定係要比左錢先? thk!

水晶宮

Hei3705 發表於 13-1-21 22:16
請問去到先比錢,定係要比左錢先? thk!
佢叫我去到先比錢, 不過你可以打電話或SEND EMAIL問吓佢. 因我15/02 巳到星加坡, 18/2 先去LEGOLAND, 所以我可以到佐直接去訂.

男爵府

yuyu.c 發表於 13-1-21 22:24
佢叫我去到先比錢, 不過你可以打電話或SEND EMAIL問吓佢. 因我15/02 巳到星加坡, 18/2 先去LEGOLAND, 所以 ...

thanks...
我復活節先去, 到時會住bugis, 去lavender上車方便過去flyer, 到時你去完再問你, 你知吾知佢一架車幾多人?

首頁
12345...6

尾頁

跳至