想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下會用紅 d test 下有冇懷孕嘅 jm 係唔係用其他品牌都得架?唔係大衛得唔得架? Thanks!!

男爵府

引用:想問下會用紅+d+test+下有冇懷孕嘅+jm+係唔

原帖由 tiggerzoebb 於 13-01-25 發表
想問下會用紅 d test 下有冇懷孕嘅 jm 係唔係用其他品牌都得架?唔係大衛得唔得架? Thanks!! ...
你問排卵定驗孕呀,2 樣野黎架喎

大宅

我都係聽 d jm 話會用紅 d 先驗孕架, 如果條線越來越紅, 就用綠 d 。 我都唔知啱唔啱, 所以問下 lor...

子爵府

引用:我都係聽+d+jm+話會用紅+d+先驗孕架,+如果

原帖由 tiggerzoebb 於 13-01-28 發表
我都係聽 d jm 話會用紅 d 先驗孕架, 如果條線越來越紅, 就用綠 d 。 我都唔知啱唔啱, 所以問下 lor... ...
岩!我都開始用晨尿+紅D啦

伯爵府

回覆 tiggerzoebb 的帖子

可以咁講, 但你不如直接用6d test啦

子爵府

引用:回覆+tiggerzoebb+的帖子 可以咁講,+但你

原帖由 Mochamiu 於 13-01-28 發表
回覆 tiggerzoebb 的帖子

可以咁講, 但你不如直接用6d test啦
因為紅D比綠D敏感D,可以早D見到有線,同埋我地通常都係訂紅D多過綠D,所以都會先用紅D,有加深先用綠D。

大宅

回覆 Cherry0401 的帖子

Thank you!!!
咁想問下, 其他 brand 嘅紅 d 係咪一樣?唔一定要用大衛?

子爵府

引用:回覆+Cherry0401+的帖子 Thank+you!!!+咁

原帖由 tiggerzoebb 於 13-01-28 發表

Thank you!!!
應該係一樣既

大宅

then i try hah sin....thanks

複式洋房

回覆:驗孕---David vs. 其他排卵紙

其實係咪去藥房買到? 全名其實係咩?

侯爵府

引用:其實係咪去藥房買到?+全名其實係咩?

原帖由 leung21 於 13-02-03 發表
大衛牌既紅6d係藥房買唔到架,要去yahoo拍賣或者淘寶先買到架

侯爵府

引用:其實係咪去藥房買到?+全名其實係咩?

原帖由 leung21 於 13-02-03 發表
大衛牌既紅6d係藥房買唔到架,要去yahoo拍賣或者淘寶先買到架

複式洋房

大衞紅d可驗孕的嗎!? 都係有深紅線就係 bingo咗?

首頁

尾頁

跳至