烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

請問邊位媽媽windmere usa多功能電腦智能煲,因為本說明書我唔見左我唔知點用啊~請問有邊位媽媽如果有可唔可以e-mail給我~謝謝
e-mail :[email protected]

子爵府

雪梨茶123 發表於 13-2-3 19:23
請問邊位媽媽有windmere usa多功能電腦智能煲,因為本說明書我唔見左我唔知點用啊~請問有邊位媽媽如果有可唔 ...
或有冇JM用梗其他牌子智能煲?我想煲湯(如用普通煲法要2個鐘),用智能煲時間係咪照SET返2個鐘?
或有冇JM知[size=15.555556297302246px]windmere usa個香港代理TEL係幾號?THX各位!

男爵府

雪梨茶123 發表於 13-2-3 19:29
或有冇JM用梗其他牌子智能煲?我想煲湯(如用普通煲法要2個鐘),用智能煲時間係咪照SET返2個鐘?
或有冇JM知win ...
我用樂信, 有個煲湯功能 (程式設定時間為 25 分鐘)。 普通湯可以用呢個。 老火湯我會襟多次。 自動放氣後會開蓋攪吓佢再襟”加熱“功能煮 10 分鐘。

大宅

回覆:雪梨茶123 的帖子

老火湯我會煲60分鐘,然後等佢自己排氣,滾湯就20-25分鐘

子爵府

引用:Quote:雪梨茶123+發表於+13-2-3+19:29+或有

原帖由 joycesw 於 13-02-03 發表
我用樂信, 有個煲湯功能 (程式設定時間為 25 分鐘)。 普通湯可以用呢個。 老火湯我會襟多次。 自動放氣 ...
真係thx you

子爵府

引用:老火湯我會煲60分鐘,然後等佢自己排氣,滾

原帖由 rainfefe 於 13-02-03 發表
老火湯我會煲60分鐘,然後等佢自己排氣,滾湯就20-25分鐘
Thx you.等我try下先

大宅

引用:Quote:原帖由+rainfefe+於+13-02-03+發表老

原帖由 雪梨茶123 於 13-02-03 發表
Thx you.等我try下先
記住,解壓後要打開蓋,按1分鐘加熱來再滾5-10分鐘,然後落鹽……

複式洋房

我都唔見咗wind were 多功能電腦智能煲說明書,請問有無人有,可以send 比我 e-Mail. : [email protected]. ; thank you!

複式洋房

有人比咗個Windmere usa多功能電腦智能煲我,又係冇說明書,麻煩邊位JM好心e埋比我,十分感謝﹗
Email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至