自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:Candy crush無限心心 (android only)

我電腦成日開唔到個game,由FBclick入去就話candy crash個網址永久刪除,啫係咩意思?有冇人知

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

回覆:Candy crush無限心心 (android only)

果果冇

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

畀面勳章

回覆:RibbonLovers 的帖子

多謝,返到屋企試吓先

若要人不知,唔好太低B~~~

男爵府

引用:Quote:babytwinstar+發表於+13-2-6+11:58+

原帖由 loklok_mama 於 13-02-06 發表
你可以響頁面按編輯,將個game按住拖去應用程式資訊,入去按清除數據,再返回頁面,開番隻game,連番fb,就 ...
呢個方法仲方便, 讚

男爵府

回覆:loklok_mama 的帖子

same heremore simple

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

引用:Quote:原帖由+loklok_mama+於+13-02-06+發

原帖由 RibbonLovers 於 13-02-06 發表
呢個方法仲方便, 讚
唔明點整呀?我頁面拖唔到去資料喎,請指教

個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:iphone+點整先有無限工具???

原帖由 duducat 於 13-02-06 發表
iphone 點整先有無限工具???
我都想知

珍珠宮

freedom 鬼鬼地.唔建議用.
因為有連去GOOGLE PLAY 度...
絕對可以俾人拉.

除左樓主既修改法.其實仲有種改法.
要用HEXEDITOR 改,除左綠色既道具改唔倒之外全部都得

link ? 自行 google ....
keyword :
candy crush 修改
成日亂UP 28 ..
不過, 減肥真係唔會,亦唔需要捱餓 .反而要考慮你食唔食得落應該食既野.

食物營養資料 : 美國 / 澳洲 / 香港 / 台灣

侯爵府

開心吸收勳章

得左

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

試下先

大宅

回覆:carmen111 的帖子

勁呀

我個名叫林波仔

首頁

尾頁

跳至