自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

回覆:叫你攞出來試完就要買?吾係呱~

而家成日都係咁,試下就覺得一定要買,真係離譜左d唔買又黑面,貼錢買難受

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢咩態度呀:;pppp:

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:話說早2日陪媽子去買衫過年,+在TM果間xxXKO

原帖由 alexpo 於 13-02-06 發表
話說早2日陪媽子去買衫過年, 在TM果間xxXKO睇中件外套,試岩左個size後,就叫sales 攞件紅色m碼的, 點知件外 ...
試左唔啱可以唔要,但攞件新拆袋就比較少會唔要,除非全倉件件都有暇疪

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

不知所謂

侯爵府

hashtag影視迷勳章

pillarfung 發表於 13-2-6 14:20
我會叫佢個店長出尼,同記下佢個雒send email 去佢公司。
我都會問佢叫咩名然後send email 去佢總公司投訴佢。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

alexpo 發表於 13-2-6 13:16
話說早2日陪媽子去買衫過年, 在TM果間xxXKO睇中件外套,試岩左個size後,就叫sales 攞件紅色m碼的, 點知件外 ...

有 d 細鋪, 叫 sales 攞出來就要買添. 所以我好怕...

大宅

alphabetagamma 發表於 13-2-6 16:42
試左唔啱可以唔要,但攞件新拆袋就比較少會唔要,除非全倉件件都有暇疪

...
我地真係試岩左size想買先叫佢攞新的,但佢show出來果件岩碼,但吾中意只色,所以叫佢攞件岩碼又岩色的,但攞第一件前面打摺令到前面吊起來的,第二件個衫”就”係明顯長很多的,so先吾要...

大宅

lok1503 發表於 13-2-6 16:58
有 d 細鋪, 叫 sales 攞出來就要買添. 所以我好怕...
呢間係大型連鎖店來的

男爵府

我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:叫你攞出來試完就要買

我會同佢講:唔係你件件衫都有問題嘅話,我晨早買左啦!都唔知你公司有冇誠意賣衫:;pppp:

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:Quote:alphabetagamma+發表於+13-2-6+16:42

原帖由 alexpo 於 13-02-06 發表
我地真係試岩左size想買先叫佢攞新的,但佢show出來果件岩碼,但吾中意只色,所以叫佢攞件岩碼又岩 ...
請佢再攞第三件嘛唔啱唔要無問題,大條道理添

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

首頁

尾頁

跳至