論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

工人來了2個多月,之前也覺洗手間有少許煙味,直到今日才真正確定是她在吸煙 ,她當然例牌否認,如是你們會怎樣呢?家有一嬰兒及小孩.

大宅

回覆:工人食煙!

我本人接受唔到,特別要照顧小朋友!

禁止訪問

BK Milk勳章

禁止訪問

引用:工人來了2個多月,之前也覺洗手間有少許煙

別墅

佢個人都有d煙未,但無找個他的物品!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

D煙味會吸落D衫度, 佢D衫會有煙味. 我會炒.

大宅

引用:D煙味會吸落D衫度,+佢D衫會有煙味.+我會炒.

原帖由 lily-of-valley 於 13-02-15 發表
D煙味會吸落D衫度, 佢D衫會有煙味. 我會炒.
可唔可以炒佢,唔補$比佢?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Iceman00852 發表於 13-2-15 21:34

唔得, 要補1個月. 呢D係衰政府嘅好事

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+lily-of-valley+於+13-02-15+

原帖由 Iceman00852 於 13-02-15 發表
向agent 投訴啦

別墅

又要保一個月同機票,又無人take care小孩,做僱主真慘!agent 話叫佢認,話接受唔倒,會炒佢wow , 然後又要再找人,真煩!

珍珠宮

引用:又要保一個月同機票,又無人take+care小孩

原帖由 qqqbaby 於 13-02-16 發表
又要保一個月同機票,又無人take care小孩,做僱主真慘!agent 話叫佢認,話接受唔倒,會炒佢wow , 然後又 ...
煙民點照顧bb 呀!個工人玩野咩

大宅

放假返來成身煙味, 要她即刻沖涼!!

大宅

我之前個都系咁,要凑bb.後來炒左

首頁

尾頁

跳至