嬰兒用品

跳至

首頁
12345...16

尾頁

別墅

Re: 請報料~~GOO.N尿片

請問有無信亨的詳細地址呀?

大宅

各位媽咪,我打左去問喇,可以用電話訂先呀!!!!
地址係:弼街73A地鋪
Elsie1979 寫道:
請問有無信亨的詳細地址呀?

男爵府

大廚勳章

請問中碼可以著到幾多kg?

我仔依家9kg左右, 仲可唔可以著中碼?

珍珠宮

各位,想問問係咪真係好好用 佢既SIZE係偏大定偏細 比HAGGIES大定細 唔該晒

子爵府

之前用NEPIA,不過用到M碼一濕就好大"舊",GOON'S又薄,D公仔好靚,又MADE IN JAPAN,價錢又OK!
我淨係用過NB,所以唔知SIZE!

公爵府

Goon is ok ga, the price is cheap ar ma

珍珠宮

咁size 屬於偏大定偏細 囡囡13kgs要著 L OR XL

男爵府

嗱, 今次呢水貨, 係06年新版, 無之前咁平, 但係都算平架啦, 真係好好用, 東西蔡太話06年版係仲靚架.

我自己用過佢的細碼同中碼, 我覺得size好足, 一定大過pampers 同 huggies, 當然要自己bb用過先知好唔好. 信亨有個好處, 就係唔一定要一箱箱咁買, 可以買一包試吓, 不過呢批貨都唔係好多咋, 要買, 都要諗定要幾多啦, 因為真係平過東西.

另外, 我問過信亨, 佢地都有日本奶粉買架, 都好似幾平, 大家都不妨留意吓啦.

男爵府

maggiemaggie,

13kg, 我諗都要著大碼啦. 我個仔都8個月, 都仲係得個18磅幾, 都仲係要著中碼. 中碼就好似係去到 11kg 既.

別墅

OVER OVER....

信亨 also inform me that they will come stock on this Sat for L size....$78 for 48pcs.....yet, the price for NEW VERSION are more expensive than previous ar.......
http://www.babyhome.com.tw/bb/86256 2/26 - 2.8kg, 3/9 - 2.78kg, 3/12 - 2.91kg, 4/1 - 4.13kg, 4/29 - 5.23kg, 6/4 - 6.13kg, 7/9 - 6.6kg, 9/10 - 7.51kg

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

karina302 寫道:
[quote]
teresa621 寫道:
karina302:
東西54片m碼,100蚊包 ?-(

咁咪貴d囉.....點解話東西平d既?? ?-( ?-( [/quote]
佢係貴d架~neipa都係佢貴d~

子爵府

crystal888 寫道:
各位用開GOO.N的姊妹,

有消息啦, 都知大家搵得好辛苦, 現在搵到另一個大王供應商, [size=medium]信亨
佢地會係今個星期六下午返貨, 有齊大家想要的碼, 全部都係 [size=medium]$78 一包, 只係片數因碼數有異而不同, 請參考以下的資料啦.

new born - 70片 (約$1.1143/片)
細碼 - 62片 (約$1.2581/片)
中碼 - 54片 (約$1.4444/片)
大碼 - 48片 (約$1.6250/片)
加大碼 - 35片 (約$2.2286/片)

信亨電話 : 2382 2588

希望以上資料可以幫到大家啦.

亦請注意, 信亨係旺角, 近旺角火車站, 無得送貨, 不過唔使一定要買一箱.

星期六出去買先喇要

子爵府

garfield123 寫道:
之前用NEPIA,不過用到M碼一濕就好大"舊",GOON'S又薄,D公仔好靚,又MADE IN JAPAN,價錢又OK!
我淨係用過NB,所以唔知SIZE!

m碼片片~我比較過~goo.n係最大條~之後係nepia,最細係pampers~
goon既s碼同pampers超薄m碼一樣咁大條架咋

子爵府

[quote]

子爵府

佢話星期六2點後到先有貨番....我問左原來佢係花園街卓月隔離咋間鋪
日本奶粉就有雪印明冶同和光堂~
我問佢一can和光堂細仔 $165
佢間鋪收7點半

洋房

佢話星期六2點後到先有貨番....我問左原來佢係花園街卓月隔離咋間鋪
佢間鋪收7點半

哎啊...冇森永... :-(
細仔都咁平大仔應該重平d添呀~

子爵府

jenny1978_love 寫道:
[quote]
佢間鋪收7點半

哎啊...冇森永... :-(
細仔都咁平大仔應該重平d添呀~ [/quote]
你可以打去問下有無架~因為我問佢係咪有日本奶粉賣~佢話係呀~有明冶雪印和光堂果d囉
佢又無話有無,我又無問~ 可能有呢~因為日本奶粉來來去去都係呢4隻比較大路d

男爵府

係呀, 你地如果日本奶粉都啱既, 就順便入埋貸啦, 話晒佢地可以簽咭, 其他網站暫時都係要現金囉. 咁睇, 又可以儲多D積分, 都幾好架.

大宅

各位用開GOO.N的姊妹,

有消息啦, 都知大家搵得好辛苦, 現在搵到另一個大王供應商, [size=medium]信亨
佢地會係今個星期六下午返貨, 有齊大家想要的碼, 全部都係 [size=medium]$78 一包, 只係片數因碼數有異而不同, 請參考以下的資料啦.

new born - 70片 (約$1.1143/片)
細碼 - 62片 (約$1.2581/片)
中碼 - 54片 (約$1.4444/片)
大碼 - 48片 (約$1.6250/片)
加大碼 - 35片 (約$2.2286/片)

信亨電話 : 2382 2588

希望以上資料可以幫到大家啦.

亦請注意, 信亨係旺角, 近旺角火車站, 無得送貨, 不過唔使一定要買一箱.

洋房

我想問用緊PAMPERS綠色M碼, 岩用GOO的M碼嗎?因我比較過PAMPERS - M碼比花王S碼仲要細, 唔知GOO的會大D定細D呢?

首頁
12345...16

尾頁

跳至