2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

吉吉島嬰兒部依家大部份牌子都已經做緊 9 折,睇左幾次決定俾50 蚊申請 J-CARD,發覺好抵!
原理係咁 :
牌子本身 9 折 + J-CARD 嬰兒部雙重優惠 95 折 + 折扣全日通(限申請當日使用) 95 折
加加埋埋變相有8 折!

我買左睇中左好耐既 APRICA BB 車 + 搖搖椅 + AVENT 蒸奶器,再加埋其他少少雜項,平左千幾蚊~

其實如果係感謝日用 J-CARD 買野,都有同樣效果。不過今日全程有人 SERVE,少人又唔駛等,所以買得好舒服!

各位可以考慮下平日去買左 D 大件野先,唔駛迫
我應該夜 D 會捉 C6 去買多轉

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:今日去左吉吉島買野,覺得幾抵!

格左幾個月價買過幾次野,我都覺得係jusco最平

大宅

引用:吉吉島嬰兒部依家大部份牌子都已經做緊+9+

原帖由 kylie711 於 13-02-17 發表
吉吉島嬰兒部依家大部份牌子都已經做緊 9 折,睇左幾次決定俾50 蚊申請 J-CARD,發覺好抵!
原理係咁 :
牌 ...
咦,咁你知唔知聽日仲有無九折呀?thx

複式洋房

回覆:寶媽咪Jackie 的帖子

吉吉島 10/2 開始 bb 用品特價,大部份牌子都有 9 折。而有promoter 擺展覽場就 28/2 開始,所以 9 折應該做到 3 月頭。

大宅

回覆 kylie711 的帖子

你去邊間吉吉島呀?

男爵府

引用:吉吉島嬰兒部依家大部份牌子都已經做緊+9+

原帖由 kylie711 於 13-02-17 發表
原理係咁 :
牌 ...
me too ar,抵

大宅

thanks,剛剛去買完,好抵

大宅

咁一田BB展平D定吉島平D?就黎灣仔會展BB展,會5會仲平D?

公爵府

引用:咁一田BB展平D定吉島平D?就黎灣仔會展BB展

原帖由 iamchanmoon 於 13-02-18 發表
咁一田BB展平D定吉島平D?就黎灣仔會展BB展,會5會仲平D?
灣仔bb展今次賣教材多過用㗊

公爵府

引用:Quote:原帖由+iamchanmoon+於+13-02-18+發

原帖由 puilam714 於 13-02-18 發表
灣仔bb展今次賣教材多過用㗊
用品

大宅

引用:Quote:原帖由+puilam714+於+13-02-18+發表

原帖由 puilam714 於 13-02-18 發表
用品
教材?有冇初生B教材嫁?

大宅

我前日都去左吉吉島入會做會員, 真係好抵, 買左張California Bear bb床, 連埋床褥都係$14xx, 張床褥價值$7xx架, 即係個床架只係$7xx,

之後又買左幾件和尚袍, 折完都係$16件, 平過街市........結果放低左二千幾蚊!!

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

引用:我前日都去左吉吉島入會做會員,+真係好抵,+

原帖由 hapkry 於 13-02-18 發表
我前日都去左吉吉島入會做會員, 真係好抵, 買左張California Bear bb床, 連埋床褥都係$14xx, 張床褥價值$7x ...
$16蚊件甘抵有無相睇下?

大宅

回覆 qqlun 的帖子

安排左三月先送貨, 所以冇相呀, 佢有幾隻款的, 我果個係女, 揀粉紅, 咁佢就有淨粉紅底加一粒士多啤梨, 又有白色底星星/士多啤梨碎花pattern, 有長有短, 一樣價錢

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

引用:回覆+qqlun+的帖子 安排左三月先送貨,+所

回覆 qqlun 的帖子

安排左三月先送貨, 所以冇相呀, 佢有幾隻款的, 我果個係女, 揀粉紅, 咁佢就有淨粉紅底 ...
明天去昅昅先

大宅

回覆:qqlun 的帖子

星期三20號好像是感謝日,是不是那天會有95折?

大宅

引用:我前日都去左吉吉島入會做會員,+真係好抵,+

我前日都去左吉吉島入會做會員, 真係好抵, 買左張California Bear bb床, 連埋床褥都係$14xx, 張床褥價值$7x ...
請問張床係咩model?係咪venus?

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

Shangrila 發表於 13-2-18 16:26
星期三20號好像是感謝日,是不是那天會有95折?

今期20號至24號有連續5日感謝日, 有J CARD, AEON JUSCO CARD會有95折.

複式洋房

回覆:hapkry 的帖子

你去邊間買呀?

男爵府

又有人話28/2先係bb展開始,我呢幾日都唔知去唔去好...

首頁

尾頁

跳至