嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇深井媽媽明天,後天會去bb展?今晚or 明天可免費比你~

大宅

引用:有冇深井媽媽明天,後天會去bb展?今晚or+

原帖由 minicooper0808 於 13-02-22 發表
有冇深井媽媽明天,後天會去bb展?今晚or 明天可免費比你~
I go tmr but i will depart sham tseng at 8.30am...will that be too early for u?

男爵府

BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第一回

請問個bb 展值唔值得去?

大宅

因為冇我女女用開的尿片,奶粉,所以都冇咩特別

大宅

BK Milk勳章

想問一下, 今次呢本優惠冊, 咩discount多???
我明天會去, 諗緊到時買唔買呢本嘢......
多唔多免費贈品攞??

好多媽媽會, 我都已經Join晒......
朋咁啱有票, 想入去睇下Softtouch抵唔抵...........
尿片, 奶粉...........係藥房買....價錢差唔多.....

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:想問一下,+今次呢本優惠冊,+咩discount多??

原帖由 carmenkmlo 於 13-02-22 發表
想問一下, 今次呢本優惠冊, 咩discount多???
我明天會去, 諗緊到時買唔買呢本嘢......
多唔多免費贈品攞??
本優惠冊冇咩discount,反而換贈品多,同埋soft touch唔算特別平

大宅

BK Milk勳章

yvonne818 發表於 13-2-22 23:23
本優惠冊冇咩discount,反而換贈品多,同埋soft touch唔算特別平

啱啱都睇埋其他JM啲Post...........
Softtouch: $25@, $240/10包...............

而且, 有啲JM都Show咗個啲贈品........
我估我都唔會買個本嘢.............

係呢....想問一下, BB爬行區多多BB去參賽??

首頁

尾頁

跳至