懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

屋企人會幫我問人借這個電奶泵,但未拎返來,有parts 要自己買定,想問有咩私人配件要自己預備?那裡平D?同埋奶樽要配合嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆:reneckc 的帖子

一對喇叭和 connector, 如想衞生d可以買埋 條膠管和吉樽。你可上yahoo 拍賣 search. 其中有個 dealer 有set 賣。

珍珠宮

引用:屋企人會幫我問人借這個電奶泵,但未拎返來,

原帖由 reneckc 於 13-02-24 發表
屋企人會幫我問人借這個電奶泵,但未拎返來,有parts 要自己買定,想問有咩私人配件要自己預備?那裡平D?同埋奶 ...
如果去尚健(代理)買,喇叭$55@(留意尺寸),connectors $400@,tube$3xx,所以真係yahoo買平成半

珍珠宮

引用:屋企人會幫我問人借這個電奶泵,但未拎返來,

原帖由 reneckc 於 13-02-24 發表
屋企人會幫我問人借這個電奶泵,但未拎返來,有parts 要自己買定,想問有咩私人配件要自己預備?那裡平D?同埋奶 ...
奶樽用窄身樽就得
Chuchu/pigeon都啱

大宅

回覆:medela freestyle 電奶泵

thanks all jm

大宅

引用:Quote:原帖由+reneckc+於+13-02-24+發表屋

原帖由 吉蒂小豬 於 13-02-24 發表
奶樽用窄身樽就得
Chuchu/pigeon都啱
我用緊medela freestyle ga, 你意思係chu chu啲奶樽係用到落個泵到呀?係fit ga?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+吉蒂小豬+於+13-02-24+發表奶

原帖由 紫紅紫 於 13-02-24 發表
我用緊medela freestyle ga, 你意思係chu chu啲奶樽係用到落個泵到呀?係fit ga?

...
可以直接泵落chuchu樽

大宅

Nuk噶樽得吾得?

大宅

唔好意思,想問各位jm,朋友已借我freestyle ,但咁啱原裝雪種爛左(未知駛唔駛買返畀人,因未揾到對方),咁如果我唔駛買返原裝畀佢,我係咪都要買返雪種呢?因我只餵兩個月,我唔知要唔要帶雪種出街?

首頁

尾頁

跳至