母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

點可以保持人奶充足營養豐富,但又可以keep返個身型呢?有無人奶媽keep fit餐單呀?老實講我覺得個胸大左著衫好難睇,可能我又矮啦,而家成個肥c9咁。

大宅

回覆:sunplayy 的帖子

我都係

複式洋房

唉~ 食少啖飯都跌奶, 減肥我真係諗都唔敢諗
宜家臭B 5個半月大, 我都仲有1-2KG多餘肉係身

大宅

回覆:人奶媽真係唔可以減肥嗎?

我又係又肥又矮,點算,我唔想做肥c9呀!

大宅

引用:唉~+食少啖飯都跌奶,+減肥我真係諗都唔敢諗

原帖由 chingching_02 於 13-03-09 發表
宜家臭B 5個半月大, 我都仲有1-2KG多餘肉係身 ...
同你一樣!成廿幾磅呀!

想減肥但保奶量!

複式洋房

我都係窮媽,小朋友六個月每天都夠一餐人奶。但都減了三十磅,不是因餵人奶瘦,是真的努力減肥,每天一定做運動,食飯只在中午一餐,不要食炒粉麵飯,只食蒸的飯。無謂野不要再食,飲勁多水。基本上奶量用我狂食時狂想谷奶一樣。真的是只要多喝水便可,人奶95%是由水造!營養夠便可。

公爵府

玩具勳章 陪月勳章

引用:唉~+食少啖飯都跌奶,+減肥我真係諗都唔敢諗

原帖由 chingching_02 於 13-03-09 發表
宜家臭B 5個半月大, 我都仲有1-2KG多餘肉係身 ...
1-2kg好少者,我仲有10磅

大宅

引用:點可以保持人奶充足營養豐富,但又可以keep

原帖由 sunplayy 於 13-03-09 發表
點可以保持人奶充足營養豐富,但又可以keep返個身型呢?有無人奶媽keep fit餐單呀?老實講我覺得個胸大左著 ...
我餵左4個月,一磅無瘦過,勁失敗

男爵府

大廚勳章 BK Milk勳章

胸咁大真係好肉酸

大宅

睇嚟大家都無咩妙計,到夏天,啲衫又薄,凸晒個胸出嚟,想遮都遮唔住,真係好肉酸

大宅

引用:我都係窮媽,小朋友六個月每天都夠一餐人奶

原帖由 BBGOLIVE 於 13-03-10 發表
我都係窮媽,小朋友六個月每天都夠一餐人奶。但都減了三十磅,不是因餵人奶瘦,是真的努力減肥,每天一定做 ...
你做咩運動呀?我想跑步,但又返工又要餵奶又要泵奶邊有咁多時間呀?

大宅

其實餵人奶已經係減肥,當然唔係只係餵一兩個月既事就可以達到修身效果,我三個月時可以著返d 牛仔褲,4~5個月時條牛仔褲開始有鬆,7~8個月時仲可以著返未生之前著唔落既牛仔褲 全程零運動。

伯爵府

餵人奶瘦得好快,我生完一個月都可以著得返未有bb前既skinny jeans宜家bb 5個半月,每日大吃大喝,bb就好肥,我就同未生之前差唔多

子爵府

BK Milk勳章

回覆:kimchimom 的帖子

真係上天的恩賜,勁羨慕呀

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

睇住個磅心情就會好煩躁......e+第12d,雖然生完都系肥得5多,但系日日睇到自己個肚就覺得好煩

大宅

我餵咗6個月,仲有10kg呀...當日我重咗差不多30kg...

禁止訪問

大宅

真係唔覺餵人奶會瘦,而家有十幾磅多餘肉

大宅

引用:Quote:原帖由+chingching_02+於+13-03-09+

原帖由 debbychun 於 13-03-10 發表
1-2kg好少者,我仲有10磅
I also got 10pounds
I eat less in 3 days drop 1kg
So happy
Milk output less a bit la
But I see my milk is not as fatty as before

伯爵府

BK Milk勳章

我仲有成32磅係身度未減呀!

每天在家安胎...生活苦悶!但亦為迎接小新命的來臨而感到興奮和緊張!雖然生活苦悶,但有丈夫疼鍚和愛護。是我感到最幸褔的!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊