自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

i-cable續約現有什麼優惠及$$?

i-cable續約現有什麼優惠及$$?

別墅

Re: i-cable續約現有什麼優惠及$$?

anyone? thanks!

侯爵府

i-cable你係想問電視定上網
電視的話我可以話你知, 係無優惠, 續約一次比一次貴, 所以我cut o左了.
上網----係之前連埋電視一齊申請先平, 現在轉了另一間上網, 其實比我就唔會用i-cable上網, 兩個字.......超慢

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 畀面勳章

我覺得超慢是看地區,我一直都没有斷線,上網速度都OK,係打電話問野經常打不到或要等很耐.

我剛在7月續約.(他們之前打了2次電話給我,續約優惠没有咁平,我不續約,到第3次先開出這個優惠)

服務期 : 18個月
每月 : $140 (豁免4個月)月費
平均 : $109 / 1個月

別墅

我問i-cable 上網

男爵府

好媽媽勳章

幸福的人 寫道:
我覺得超慢是看地區,我一直都没有斷線,上網速度都OK,係打電話問野經常打不到或要等很耐.

我剛在7月續約.(他們之前打了2次電話給我,續約優惠没有咁平,我不續約,到第3次先開出這個優惠)

我都係用緊呢個優惠, so far咁耐我都覺得i-cable上網無問題

侯爵府

joan121 寫道:
[quote]
幸福的人 寫道:

我都係用緊呢個優惠, so far咁耐我都覺得i-cable上網無問題 [/quote]
ME THREE

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上網加tv$249,18m 原本$309

禁止訪問

好媽媽勳章

侯爵府

bernardvictoria 寫道:
上網加tv$249,18m 原本$309

你個價係我見咁多個最平 我年頭續約重貴過之前個價 依架要$310/18月(上網十TV十TEL)冇計,只有有綫至有球赛睇

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 畀面勳章

emilykawaii

唔包住宅電話線,剩係上網,我有問過佢連電話線幾錢(依家唔係咁記得$),但我問個自己用緊的電話線公司,續約只係($48/一個月),所以無用佢個住宅電話線.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔好用佢電話線! 廢到嘔 $79.00(18M),仲有排到期! :-( :-(

首頁

尾頁

跳至