親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係好好用~~ 好多資料!! thanks!!!

別墅

請指教

我27/6 1310 才 land, 諗住book 車直入小人國, 仲玩得切嗎 ?

book 車邊間好? 我 28/6 會係芝山嘅麗敦check out, to zoo, to 北投春天check in, 順路嗎? 需要另plan 嗎?

子爵府

今次我先在宜蘭玩兩天, 然後再到台北, 所以, 在出發前send左10幾20個email 問包車的價錢, 經過格價後, 發現左一間叫 'BuBuGo台灣旅遊觀光服務站' 的最平, 由台北桃園機場到宜蘭, 然後兩天後再車我們去台北西門町酒店, 三天後再車我們由酒店到桃園機場, 收我們3000元台幣, 汽車是使用8人車, 冷氣好ok, 司機很nice, 汽車很乾淨, 所以, 我推介這間公司給大家 http://bubugo.drp.com.tw/ (服務專線:(886)986629486) !

男爵府

請問台灣桃源機場換錢最夜收幾點呀? 因我地去到都成12點, 怕冇錢換呀?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我打算自由行,因為旅行社送咗張飛狗巴士車票,請問有無人知在那個站落車最近北台火車站架﹖唔該﹗

複式洋房

請問福華OK嗎, 因帶住個2yrs囡,想乾淨企理&方便,近台北火車站嗎?

thanks

禁止訪問

大宅

是忠孝站的福華酒店嗎?好得呀!我上年暑假都係住福華,很乾淨,我都係因為帶著女兒才選好一點的酒店,有泳池;到忠孝站行十分鐘左右,坐捷運好似兩個站到台北火車站,站與站之間的車程很短的,和香港港鐵差不多~
原帖由 cswc 於 09-7-9 14:41 發表
請問福華OK嗎, 因帶住個2yrs囡,想乾淨企理&方便,近台北火車站嗎?

thanks

別墅

8月尾4個大人同4歲囡囡去台北住台北站凱撒,想問兩個樂園六福村同小人國邊個好玩d同適合d,我有打算兩個同一日去埋不是驚唔夠時間,同埋我上網睇如果係景安站轉台聯巴士係咪快過忠孝敦化站?由台北站去景安站要幾耐?同埋中途需唔需要轉線呢?

大宅

想問下有無直接從桃園機場坐車到飛牛牧場呀?

首頁

尾頁

跳至