美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好似之前睇過有sis試過有效?

男爵府

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

咩叫埋線減肥?

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

我拮50幾針, PACKAGE 4次,唔得,

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我試過針灸,穴位埋線,兩種都買了package 一磅都減唔到
Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

別墅

回覆:Debbie媽 的帖子

我試過,4年前,埋左10針,瘦左勁多

公爵府

畀面勳章

Men3579 發表於 13-4-5 12:39
我試過,4年前,埋左10針,瘦左勁多
好睇個人體質,之前睇咗一個肥仔BLOG好得,但自已唔得law, 我係荃灣做

男爵府

回覆:有無jm試過埋線減肥?

好似唔得多過得喎。。。。

別墅

回覆:jopig 的帖子

我個師父係係廣州開一間好大既醫館既,當時香港都未興呢樣野,因為我有好多個朋友特登搵佢做又瘦左勁多,我地就再搵人夾,叫佢落黎做,因為埋完線要連續按摩,我地就book酒俾佢黎幫我地做,佢真係好堅!

別墅

回覆:jopig 的帖子

講到好似叫佢黎賣淫咁

大宅

Men3579 發表於 13-4-5 13:02
講到好似叫佢黎賣淫咁

珊瑚宮

Men3579 發表於 13-4-5 13:01
我個師父係係廣州開一間好大既醫館既,當時香港都未興呢樣野,因為我有好多個朋友特登搵佢做又瘦左勁多,我 ...
埋完線要連續按摩 我唔覺得需要囉.
埋線減肥人地都叫你均衡飲食,要做適量運動, 依舊根番以前生活壞習慣, 做乜都無用.

我都係香港未興已經做緊埋線,做的次數多到我唔記, 不過最主要for 健康.
減肥,我覺得你肯跟上面講,就會有效.

男爵府

引用:我個師父係係廣州開一間好大既醫館既,當時

原帖由 Men3579 於 13-04-05 發表
我個師父係係廣州開一間好大既醫館既,當時香港都未興呢樣野,因為我有好多個朋友特登搵佢做又瘦左勁多,我 ...
又好似真係無聽過埋完線要按摩喎,唔係埋線果位會酸痛嫁咩?仲按摩咪好痛?

男爵府

我都試過,吾得冇乜效果!要飮埋中薬!調理身體!

大宅

好快反彈番

努力

別墅

回覆:gigi_ypc 的帖子

因為埋完線之後都幾痛,俾佢按完會好好多,當然佢個按摩唔係普通按摩啦,佢埋完要連續按7日,之後好似一星期一次我唔係好記得,佢個按摩按到最後一個位會hold住一陣,一放手會有股暖流由肚落到腳板,股暖流越勁越有效果,我都知道而家埋線係唔使按,因為我前兩年想再做,但因為廣州師父太貴,我明知有效都冇再做,就試香港果d,我埋左成2,30針,想死,我問佢點解要整咁多,佢話:下?我算少喇,出面好多成50針都有,我話唔係嘛我之前做過瘦左好多都係埋一次,10定12針,佢話你個師父邊度,我咪照講囉,佢就話咁我個師父好犀利,仲問我記唔記得埋咩位,如果我記得唒話到佢知下次收我平d,咁我即刻覺得香港果d真係唔掂囉,最後當然係冇瘦過!我都冇再去!所以你地認為唔使按摩唔奇,呢個係我自己親身經歷分享下,同埋廣州師父都有幫人埋線調理身體,不過我唔會介紹人,因為唔想俾人覺得我hard sell佢!

首頁

尾頁

跳至