跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

一歲生日會Sponsor

各位父母 :

有其他幫手家庭找了一些Sponsor禮物給我們9月24日一歲生日會, 但需要聽他們講一些關於他們產品約20分鐘, 請問有沒有父母有任何意見呢?

1. 雪印 -- 10份禮物
2. 雀巢 -- 8份
3. 惠氏 -- ?禮物
4. 「SmartFish 智睛叻忌廉魚油」--試食裝、80份生日禮物、BABY SLING 3條

大宅

Re: 一歲生日會Sponsor

henrykwok

請問係唔係每個sponsor 20分鐘?(雪印, 雀巢, 惠氏), 他們講時, 我們是否要坐定定聽?

洋房

唔係~~只係 total 20 分鐘,不過我諗人哋講嘢都要俾d面尊重吓,係咁倚聽吓啦~冇話強迫嘅~

heima 寫道:
henrykwok

請問係唔係每個sponsor 20分鐘?(雪印, 雀巢, 惠氏), 他們講時, 我們是否要坐定定聽?

大宅

thanks patricia. 咁人地sponsor禮物, 聽下介紹都ok既

大宅

heima 寫道:
thanks patricia. 咁人地sponsor禮物, 聽下介紹都ok既

Agreed.

洋房

OK 無問題

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

ok!

大宅

ok
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

別墅

OKAY

大宅

今日問fd~BK0501媽咪/屯門會都係之前搞大型生日會~
人人有一份試用裝~
e.g.愛麗他(BB濕診膏)每人一枝,和光堂,樂天餅,Fitti/其他尿片...~

要幫手call問ma~?

大宅

次次問個版主冇回應 ?

大宅

i agreed to call . hehe just see see if they sponsor to us
Daniel Cheng is my lovely boy.11/9/2005 is his brithdayWelcome to Daniel Cheng

子爵府

我個人覺得禮品太少..分得俾邊個?? 拎黎做抽獎禮拜?? 上次半歲party 都唔係咁夠..加上依家bb 學行..仲邊有時間聽???
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

大宅

鴨仔蛋, 不如你試下call睇下有咩都回應呀 (如果唔阻你嘅話 我之前call咗gerber同heinz, 都冇人show我tim呀.... ) , 我覺得如果人人都有份就最好, 但如果唔得, 都睇下佢地有d咩可以sponsor囉...

唔好怪henryma, 佢可能好忙... 真係痳煩哂你啦

鴨仔蛋 寫道:
次次問個版主冇回應 ?

男爵府

橫掂d禮品都唔夠分,不如將聽講座(贊助商)d時間,留埋嚟影相or同BB玩咪仲好 :mrgreen:

大宅

del.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

鴨仔蛋,
嘩!好正呀! 勞煩晒呀! 我無幫手真係抵
. 我晚上要湊囡囡,早上要返工 時間都無.
有無人可以找到版主? 佢係唔係好忙定有特別事要做?

大宅

這只是10月party的Sponsor...

別墅

Hi I have aprx 25 sets Mustella HKD30 coupon, pls adv if you want

男爵府

睛靈勳章

鴨仔蛋,

我剛同wongkaka(0510~mama) 傾了[她負責搵sponsor], 她有 :

米施洛送出參加課程優惠coupon給9月份一歲生日會(每人一張)

PS :kaka已pm了生日會主持人通知他有此sponsor. 不過我想主持人近日沒有時間通知大家這個消息.

首頁

尾頁

跳至