自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇好的成人紙尿褲(是褲形的)介紹? 幾錢及那裡買? 謝謝!

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆:成人紙尿褲

百佳有隻日本牌子的,你可以睇下,睇中出深水埗寶血醫院果條街應該搵到平d 嘅嚟買

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

大宅

12 蚊店有,賣12 蚊一包

侯爵府

係復康用品店有,百幾蚊一包。

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

其實樓主要咩碼?28吋可以唔洗買成人尿片,huggies pull-ups XXL 都可以

全力支持捐血行動~

珍珠宮

引用:其實樓主要咩碼?28吋可以唔洗買成人尿片,

原帖由 Yubi.T 於 13-04-15 發表
其實樓主要咩碼?28吋可以唔洗買成人尿片,huggies pull-ups XXL 都可以
28寸腰定pat?

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+Yubi.T+於+13-04-15+發表其實

原帖由 唔好煩我 於 13-04-15 發表
28寸腰定pat?
你試下咪知lor

全力支持捐血行動~

男爵府

回覆 金盆洗手 的帖子

seems so cheap. 是否一包只有一條? 我媽需要用成人紙尿褲中碼。

I shall check Park n Shop later.

大宅

JeffB 發表於 13-4-16 09:42
回覆 金盆洗手 的帖子

seems so cheap. 是否一包只有一條? 我媽需要用成人紙尿褲中碼。
一包好似都有五,六條

珊瑚宮

引用:Quote:JeffB+發表於+13-4-16+09:42+回覆+金

原帖由 金盆洗手 於 13-04-16 發表
一包好似都有五,六條
五,六片果d 似日用m 巾,好短ga ma?
不會是樓主要求的褲型

全力支持捐血行動~

大宅

Yubi.T 發表於 13-4-16 10:04
五,六片果d 似日用m 巾,好短ga ma?
不會是樓主要求的褲型
睇錯咗,以為樓主要紙底褲 Sorry!

珊瑚宮

引用:Quote:JeffB+發表於+13-4-16+09:42+回覆+金

原帖由 金盆洗手 於 13-04-16 發表
一包好似都有五,六條
搵到圖,12蚊3片係咁嘅樣,5,6 片應該會再短d…

全力支持捐血行動~

珊瑚宮

引用:回覆+金盆洗手+的帖子 seems+so+cheap.++

原帖由 JeffB 於 13-04-16 發表
回覆 金盆洗手 的帖子

順便搵埋百佳果隻的相片俾你看看,你不一定要去百佳買,我已前樓下間復康用品店都有,係平d,但係執咗了,佢好似大埔同旺角都有分店,其他復康用品店唔知有無…你可以搵下…

全力支持捐血行動~

珊瑚宮

太子"本蘭街"有size分

男爵府

回覆 Yubi.T 的帖子

Thanks very much for the photo. I'll try to have a look. Also thanks to the others for their advice.

首頁

尾頁

跳至