自由報料

跳至

首頁
34567...99

尾頁

大宅

Re: 有無人曾經係日本留學過呀 (PART III)

era

緊係亞專務啦. 唔通我老公咩.
咁豪, 仲唔係買大閘蟹, 係買奄仔定係羔蟹.
有隻c鬼o左, 佢攞o左返o黎比我食~~~一人一半.
又真係多羔到嘔, 除開成80幾蚊隻喎, 不過真係好大隻.
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

男爵府

環保接龍勳章

bb
專務俾錢,咁就可以好豪啦.我就鐘意食肉蟹既.

我都好鐘意幫公司買野架,可以好豪架.

大宅

era

我個friend係日本公司做a/c
唔知點解成日幫公司買o野碌咭(自己張咭),
可以碌到4張台灣機票返o黎, 聽講一張
機票要有150,000分至得. 真係發神經.
點換到??
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

男爵府

環保接龍勳章

bb
咁又好誇張喎,買到咁多野?仲要係做a/c既去碌,唔係admin.我地公司就唔可以咁樣碌既,因為佢地會係人都知有著數,即係話有利益關係,唔可以咁.我去買野通常係老細俾現金我既.

水晶宮

BK Milk勳章 畀面勳章

bb san,

Never mind lah!
bbpig138 寫道:
kawai

我d英文水過d水蟹.
我以為你老細鍾意食蟹, 鍾意到賣蟹.

發o左癲添........我話我

大宅

era

係咪用咭去交電費呀, 水費咁都得o既呢??

下星期同個個friend食飯,問吓佢點樣
碌咭先可以碌到咁多分.

水晶宮

Good morning, bb san!

水晶宮

bb san,

Did you say that you are living in 牛頭角?
As my office is moving there, please advise are there any nice shops that I can eat over there?
Thanks!!

大宅

kawai

你係九龍灣定係牛頭角定係近觀塘?(我講地鐵站)

如果係牛頭角就真係冇乜好o野.
其他兩度都有.
你係邊呀??

水晶宮

Thanks bb,

My new office is from 牛頭角 Station less than 5 mins, I also find the nearby quite 寂しいね。 :cry:

大宅

kawai

牛頭角站真係冇好o野,
不過你放o左工, 行去觀塘就唔差囉,
10分鐘內都到.
我係apm行番屋企都係15分鐘.
你地係電子公司呀??

水晶宮

bb san,

Thanks and my company is a trading company which exports to Japan of Watches and Clocks, how about yours?
bbpig138 寫道:
kawai

牛頭角站真係冇好o野,
不過你放o左工, 行去觀塘就唔差囉,
10分鐘內都到.
我係apm行番屋企都係15分鐘.
你地係電子公司呀??

大宅

dear all :

Hi , long time no see la ( chat )

大宅

mimi ,

忙緊乜呀 ?
[img align=left]http://thumb16.webshots.com/t/56/56/3/56/71/451135671SqyzQc_th.jpg[/img] [img align=left]http://thumb16.webshots.com/t/60/60/4/65/56/2188465560027757856MAIunO_th.jpg[/img] [img align=left]http://thumb16.webshots.com/t/52/152/8/42/82/2063842820027757856QHrGpB_th.jpg[/img] [img align=left]http://thumb16.webshots.com/t/42/42/5/75/53/2978575530027757856rWNNLF_th.jpg[/img] [img][/img][img][/img]

水晶宮

皆さん

おはようございます :lol:

大宅

kawai

お早う∼

大宅

mimi

お久びり∼

どうですか?最近?

2628 $15+ 
まだ売ってないですね?

水晶宮

bb san,

いつも株のことをやっています、本当に羨ましい! :lol:
一杯お金を儲けるように!! :lol:

大宅

HI ALL

唔知你地講緊乜呢? 未睇
HI 左先, 陣間再上黎

水晶宮

ハロー  icoico san :-P

首頁
34567...99

尾頁

跳至